Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oporavi se dobro, nemoj srkletit. Barem godinu, dvije odmaraj. Da i mi odmorimo.
Nemoj hljeba ti, želimo ti brz oporavak, ali MOLIMO TE nemoj više komentarisati. Ubijaš nam u pojam.
Baho je najbolji.
Vjerovatno dobar covjek aæ kao komentator ravan proljevu. Zelim ti brz oporavak al ostavi nekpm drugom mikrofon. Zasto da pratim nase tekme na engleskim kanalima kad je ljepse slusati svoj jezik.
Baksuz si bolje da ti ne prenosiš utakmice
Odmaraj Baho da mogu gledati utakmicu normalno, sa tonom!
Hajde ti mili u penziju, neka dodje neko mladji, bolji. Saslušaj jednu utakmicu koju ti komentarišeš pa će ti se samo reći. :'(
Želim mu puno sreće i zdravlja, te dug život, ali ne želim više slušati njegov glas. Čovjek u XXI vijeku izgovara "oPsajd", a kao neka faca u svom poslu. Nepismen.
Drz'se Baho...nemoj da ti jajare oko hanume oblijecu
Ma neka te.....odmaraj i oporavljaj se, nogomet nije jedini sport na svijetu...ima golf, biciklizam, boćanje, gimnastika itd.
Maknite ovu budalu neprofesionalnu i peha velikog molim vas. Pa da napokon upalim ton kada igra repka... ako moze naravno
Bahi želim da što duže živi i što manje prenosi. Pozdrav od jarana ''cambio-substitutio''.
Dajte nam Marijana nazad...
Baho,živio ti nama 100 godina,al' ne komentariši više ako Boga znaš...!!!
Cuj bit ce spreman :) spremniji od Kolasinca!
Odmaraj sto duze