Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitke Zmajevima, ali bez euforije molim vas. Imamo još puno posla do kvalifikovanja na Euro 2020.
I evo opet našeg standardnog problema: euforija. Smanjite malo doživljaj, Finska je, nije Brazil
Ublehaš Cvitanušić nit je historičar da priča o Sparti nit se bavi sportovima gdje postoji “teren”...obični bogatun sa američke sise koji lupa gluposti
Ja sam ljudi prije 46 godina bio na metar-dva do Tite a čak sam tri (3) puta prolazio pored KPZ Foča i radionice za tapetarstvo u sklopu ove ustanove.
E ovo je stvarno dno dna!Pa ovaj ko vegeta,majke mi!U sve se mijesa.Da mi je samo znati,ko je njega zvao da drzi motivacijski govor!?Znaci,tomi cvitanusicu,moramo biti zahvalni za borbenost momakai pobjedi od sinoc..fino,onda si tomo trebao sa njima na put i u Grcku,vidis da te slusaju..mozda si i ti njima uzor..cuo sam da na Carsiji vec prodaju dresove na kojima pise cvitanusic...
opet cvitanusic, ja lika jest nametljiv, ne moze nista bez njega proci.
Jel moguce da nekada prosjecni kosarkas Bosne motivise profesionalce, reprezentativce i jos se time hvali. U 40 i nekoj pocinje trcati maratone, penjanje i odmah postade nutricionist, motivator.
Jel im rekao da jednom imaju pravo besplatno trcati a drugi put se moraju uclaniti kod njega 😂
Samo Ćiru dovest pred utakmicu za motivaciju
U svemu ovome najbitnije je da su se naši 93 min. borili
Ovaj se navadio da klix pise o njemu pa trco ne trco
Ovo je sport a ne ko je hrvat ili bosnjak ili srbin a bolesnici i nenormalne osobe i netrebaju pisat po ovim portalima zapravo treba ih zabranit nek idu u crkve dzamije svoja sela i nek drze cas historije
Znam licno ovog velikog kvazi sportistu. Cvitanusic lik koji je toliki crv da se prvo ulizo Amerima sa onom politikom, ja, ja, ja i opet ja. Gdje su mu rezultati? Sve nesto kao vjezba, triatlon, uzeo pare, donacije, iron man isto uzeo pare. To sto se penjo na neka brda, velike donacije uzeo. Maratonac, ima klub gdje uze pare od raje fol ih vjezba. Prehrana, fol on pravi program ishrane, a sve skida, krade, plagijat sa neta. Ja petljanca i uvlake u pm. Mrs!
Hvala Tomislave! Da nisi ti odrzao govor, stvarno ne znam sta bi bilo... Mislim da si ti najzasluzniji za pobjedu, zivio nam 100 godina. Mrs kuci!
Kakve bolan motivacije i govori. Jednom sportisti ako nije dovoljna motivacija to da nastupa za repku svoje domovine mozes ga popisati i njega i sport kojim se isti bavi.
Motiviraj ih i svaku narednu utakmicu tako.
sto ne mogu suplje...
Pobjeda na srecu i sucevu pomoc protiv oslabljenih Finaca ce se slaviti sedmicama..