Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fan sam Željo,ali relano voljeo bih večeras da Igman dobije tekmu u borbi za opstanak,nego mi za Europu.Iskreno nismo je ni zaslužili ove sezone.Možda će me osuđivati,ali samo kažem što mislim i onako relano kad sumiramo rezultate,nismo nista posebno pokazali za Europe.
Pa odakle nam bodovi onda i prilika da se borimo za Evorpu? Tri ekipe se bore za tu cetvrtu poziciju koja bi mogla voditi u Evropu. Ne znam po cemu je to Siroki zasluzio da se bori a Zeljo ne
Ima ti prica nekog smisla ali od merhametluka se ne zivi. Mislis da bi oni nama dali bodove da nam treba. Dali bi al u k. Postujem ih ali Zeljo je na prvom mjestu.
Sreća pa imamo bodova, ispali bi.
sada slijede najvaznije dvije utakmice u sezoni. pobjedom protiv Veleza i barem nerjesenim protiv Sa mogli bi ponovo do 3-4 mjesta. Velez i Sa imaju takodjer direktan duel, i neko ce izgubiti bodove
Kakav je ovo komentator sačuvaj bože ! Pa gdje nalaze ove i ovakve tv komentatore... Fuuuj kako komentariše i kako priča na slogove a da usta ne zatvara i skakanje sa teme na temu pa to je fuuuj, užas , bljaaak !!!
Kakav je ovo komentator sačuvaj bože ! Pa gdje nalaze ove i ovakve tv komentatore... Fuuuj kako komentariše i kako priča na slogove a da usta ne zatvara i skakanje sa teme na temu pa to je fuuuj, užas , bljaaak !!!
1:1 tako je,idemo po preokret i pobjedu
Treba ugasiti ovaj NK Zeljeznicar 😂
losiji bek od jasarevica nije krocio na grbavicu
Zar treba da se uopste komentarise bilo sta kada se sve zna posebno sinoc je sve pojasnjeno. A ovo veceras davno odluceno . Jedino pitanje : Zasto se uopste igra ovakva liga ?
E moj Zeljo.....imamo nasih bivsih igraca, legendi, dobrih, srednjih...puno njih bi trebalo dobiti priliku da bude trener...a ovako...nemam rijeci
Vedad Muftić će daleko stići dečko ide na svaku loptu hrabro i sigurno.Svaka mu čast.Daleko u Europi će stići.
Poserem se na zelju i manijake hahahaa
Idemo po preokret momci,cist penal nam sudija nije svirao
Prodato kao i Prva u Konjicu
Kakav klub iz predgradja Mostara,tisina majmuni
mostarski 1981 Velež ide kroz kup svakako to svi znamo