Komentari (364)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eno MojaTV izbacila vaktiju za početak utakmice Japan - Hrvatska : Goražde 16:00, Bijeljina 16:01, Brčko 16:03, Sarajevo 16:04, Visoko 16:04, Kakanj, Zenica 16:05, Travnik 16:06, Donji Vakuf 16:07...
Hahahahahaaha
U mene 16.15
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Naprijed komsije Samuraji , naprijed Japan.
Kad igraju zmajevi?
e jeb* ti ja mater
Uvijek me veseli čitanje komentara paćenika sa klixa koji se vesele kad komšiji crkne krava. Hrvatska ide u četvrtfinale, među osam najboljih reprezentacija svijeta a paćenici će opet pričati o Džekinom zaleđu.
Sta sam ono hteo…mmmm, a da k za tebe? Ne ne! Najlakse je kad pitaju me koliko i kako, ja nju volim jako, samo jedna rijec bi bila to! NEOPISIVO!!!
Ovi mrzitelji će od muke muda pricvikat zubima.
Ovi hrvati su kultura naspram onih srbendi. Tako se to radi! Svaka čast! Bravo komšije! 👏👏👏👏
Psi laju Hrvati prolaze. Pozdrav svim jezerima. Nije vam lako
Ko zna zna, dzaba je.
Dobra vijest za mrzitelje. Sudija svirao kraj. Za koji dan moći ćete ponovo mrziti kad bude Brazil na redu.
Fuj kaurini!
Too. Ne igra Bosna al ponosan na komšije moje.
Ubleha Minimoto Klopp-ov ljubimac
Bye bye zadrte valije
Zasluženo nema šta, pozdrav susjedi i sretno bili ste bolji,ne obraćajte pažnju na ove pacijente kojima su političari jedni drugi treći isprali mozak i nahranili ih nacionalizmom pa im danas jaja prodaju po 15KM a oni kukaju zašto kako
Banzaaaaai
Ima li iko da ovom spahi kaže da se džaba nateže i glumi nekog komentatora? ne zna se ko je gori ili on ili šuko?
BiH gledajte i učite od HR
Ne samo BiH, nego i Srbija.