Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tačno tako!
Nema šta, svaka mu je na mjestu.
Sto mu ga Henry suknu..Jasno je da je levat napravio korag nazad,ali mislim da on ima plan uzeti lovu od PSG i onda preci u Real.
Ronaldo je isto bio u sjeni, pa vise nije.
I Bog je u sjeni Messija
sta ima rukometas
Ronaldo, evo deka, prehladit ćeš se u sjeni.
nek igra hrkljusa
Mnogi od nas su u sjenci svoji supruga pa nam ne pada na pamet da ih ''mijenjamo'' posebno ako je baš glava kuće, od marke pravi dvije, pravo je poželimo, punica je mijenja kod kuhanja , čuvanja djece i drugih kućanskih poslova...
Moze biti i najbolji, i davati 30 golova vec, ali francuska liga, s poštovanjem, je dosta slabija nego li spanska. Imaju PSG (i to otkako ga Arapi kupise), Marseille, Lyon (mada nije to taj vise Lyon) i to je to.
Ko cemu a ti unistio arsenal od kad je spao na tebe nista ne osvoise petnest godina da bi od tebe zvijezdu napravili koga juventus posudi znaj sa tu nema igraca
ILI DA ČEKA MESSI ZAVRŠI KARIJERU POŠTO JE OVAJ PUNO MLADJI.
DA ZAVRŠI
Alaj mu ga Henry zavuče, onako momački.
ŠUK