Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kao zeljovac, zelim vam da izborite grupnu fazu. sanse su nikakve, ali borite se jbg
No da bacimo malo pogled na Akademiju...Mislim da ulaganje u Akademiju je vrlo dobra stvar, Privuci ce se mladi igraci, imati dobre uslove igranja, kada predju u seniore, mozemo dobiti jos jednog Dzeku,Pjanica,Misketa.... Koji ce dobro doci i reprezentaciji,a i poboljsat ce se naravno nasa liga, mislim da se vec sada primjete promjene u ligi, jos kada se smanji broj klubova,to ce bit perverzija, svaka utakmica Derbi.... Sve najbolje!
Kao zeljovac, I don't care.
Tek na ovakvim stvarima vidiš koliko si zapravo JAK, NADMOĆAN i DOMINANTAN... Pa jbt, bolju analizu rada FKS napravise Malezijci, nego 70% domacih portala... Jer, mi smo divovi... prelijepi dani za navijace Saraj'va. 110% se na svim segmentima izdigli iz bosanskohercegovackog prosjeka i sivila...
promijeni dilera
Promjeni ti mjesto gdje ces komentarisati.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Onaj osjećaj kad trudom grupe ljudi dođeš do zacrtanog cilja i kad unaprijed imaš viziju koja obećava i koja se ostvaruje, a kad ne čekaš letargično pare od Džeke, Štilića i kad nemaš nikakvu viziju, tj. kad prokockaš milione profita i postaneš karina u glavnom gradu kao HNK Željezničmar. VOLIM TE, SARAJEVO! POZDRAV SVIM LJUDIMA! Navijače HNK Željezničmar ko jebe!
Nek ih pere, kupovali ste vi utakmice pa ste glumili etički čiste osobe. Kad čmarinjak počne mlatiti o etici ahahahahahahaha pseudoradnicki klub koji se nudi kapitalizmu, ma odjebi
divno je ovih dana biti hordas, aBd i narednih godina... maximalno se okrenuti akademiji ako zelimo kakav uspjeh, ove godine mozda uspijemo i proci u 3. pretkolo ali sto je najvaznije, imamo upravu koja radi na dugogodisnjem planu stabilnog i evropskog Sarajeva...
ne seri budalo zaostala
A sada ćemo da brojimo do DESET :))
naucio si brojati? dobar, doabr ! Sljedece sedmice cemo uciti brojati do 20.
mama ti je bila osma, seka deveta, a zena deseta... ako zelis da nastavimo do 20 dovedi i ostale zenske clanove porodice :)
Sarajevo je privatni klub, i sad za njega navijaju shoshoni, i ruralni dio BiH.
@Zadrt- Samo nemoj ti Bogati, jer nećemo imati napretka 10 godina.Jesi pametan ko TRI BUDALE,rodila te majka.
KONACNO NEKO REKAO ISTINU. Seljacici rumeni.
Evo vidiš uz dobar i prepoznatljiv brend FK Sarajevo ,u maleziji se čulo i za manji sarajevski nogometni klub doduše kao lokalni klubić al ko zna možda neko uloži koju paru pa da nam bude interesantnije nakantati ih.
FK Sarajevo = Gay parada divova.
BORDO BOJA JE LJUBAV MOJA
ne seri budalo
ne seri rekoh
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
evo zašto je za mene Željo nacin života,životna filozofija... jednostavno,uz dužno postovanje,ja nemam takav mentalni sklop da bi navijao za FK Sarajevo p.s. cestitke na tituli ;)
Sarajevo uopće ne volim, to je izvorni srpski klub.
Naravno da nemas, vidi se.:D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
reko sam ali cu ponoviti..na vrhu najjadnije lige u Europi, samo mu San Marino, Lihtenstajn i Andora imaju goru ligu.
Glup naslov i nenormalan.
@s.bah- Čuj, nek si ti normalan, i pametan.
Prije će biti "tamnog vilajeta".
Hahahha cuj na vrhu svijeta koda su ligu prvaka osvojili boze sacuvaj.......
Vise nas cijene "tamo neki" azijati, nego prve komsije... Boze sacuvaj, ljubomora, zavist i kompleksi su ruzna stvar
De mi samo reci od cega kompleksi kad se zna ko je najtrofejniji klub u BiH osvojite ligu prvi put nakon 8 godina i provocirate na svakom koraku bolje vam je pogledajte brojno stanje trofeja u vasoj vetrini pa cete onda shvatiti da sramotite sami sebe poz..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo nek se gradi, ali bolje da grade fabrike