Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjak idi onda pa zivi u Turskoj i tamo uzivaj. Nemoj srati sa svojom glupom islamiziranom ideologijom. Ja sam Musliman i volim ovu zemlju ali necu da zivim u njoj ni bez Hrvata ni bez Srba a ni bez ostalih. A momcima koji igraju za reprezentaciju zelim sve najbolje i samo naprijed.
jebo ja sam sebi mater
JEBO JA SM SEBI MATER
sta je \"ado\" dobio si trajni ban na euronogometu pa sada komentiras ovdje.sta nisi tako pisao protiv krscana i pravoslavaca tamo na EN. mada si i tamo uvijek pisao glupsti
svim turcima=kurcima jebem sve zivo svojim ne obrezanim katolickim kurcem
@Mufljuz, od srca ce zeleni da navijaju za sebe, tj za Bosnu. Fatihe, dolazi ti Ciro (Zmaj od Bosne) da vas razvali kao na Kosovu.
Hajmo BOSNAAAAAAAAA, pobijeda nad Turcima nas vodi na SP. Razvali \"srpske\" tatice.
Pa nije ni cudo sto ce cetnici navijati za Turke. Krv nije voda. Idemo Ciro, ako nista drugo pokazi Hrvatskoj kako \"sinovi\" igraju protiv Turaka.
Ciro, poderi ih kao sto ih je poderao Zmaj od Bosne na Kosovu 1832.
Ovdje vise pisu srbi nego Bosnjaci samo spiuniraju i zavadjuju vas izmedju, probudite se malo!!!
Mogu mislit kako Asimu Besliji tesko pada saznanje da pripada ovakvoj bagri od naroda! Pojedinci kao Asima Beslija su jedini razlog zasto generalno ne mrzim sve muslimane u BiH! Hvala Bogu da jos ima izuzetaka i neko kome ptice nisu popile pamet!
jaci smo mi od turaka!!! ja kazem bar 0:2!!!! hajmo bosno, bosno....... jos za kraj : JEBEM ASIMU BESLIJI MATER!!!!
Bravo josipe poturico lojava!!! Jest tesko prokuzit baliju, znaju se pretvarat niko im u tome nije ni do koljena! Sega mi ovi seljaci i turske sluge, nasli porediti Hrvate i Srbe sa Turcima. Nemamo se mi cega stidjeti da volimo nase matice drzave i da navijamo za njih! Vama je muka sto svoje prave osjecaje morate da skrivate kao hijene! Vama su drazi Turci a vamo fol nama prodajete neki bosanski patriotizam. Srecom znamo se vrlo dobro i jako dugo. Za vas musavce je bolno saznanje da je reprenzetacija susjednih nam zemalja prepuna igraca koji vode porijeklo iz BiH! Zasto je to tako treba prvo da upitate same sebe i da jednom budete iskreni i prema sebi i prema nama! Sad vam je Ciro dobar ali znam da to ne moze dugo potrajati. Za kratko vrijeme a najvjerojatnije odmah nakon utakmice sa vasom krvnom i bracom po vjeri i obicajima Turcima, pocet ce i hajka na njega kao u ostalom sto je bila i na Blaza Sliskovica! Nego je vama najbolje da u utakmicu udjete sa jednom zastavom u lijevoj a drugom u desnoj ruci! Ko god da pobjedi vama dobro!
Za Josipa. Posto vidim da nisi Hrvat vec si Balija samo si uzeo taj nik da se pokazes ko fol da si Hrvat i da navijas za Balije.To se vidi odma jer Hrvati isto vole da izgube Balije ko i mi Srbi.A to sto mislis kako nas ovi zovu u Zagrebu i Beogradu to nas ne intersuje samo znam da vas zovu Balije ili talibani.Tutskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ovo je dosadno i naporno vise, svaki članak o reprezentaaciji se završava ovim seljačkim nacionalistickim prepucavanjem, psovkama i prljavstinama.gdje su sad azurni administratori da uklone sve ?? zato kad su pederi na tapeti, nije moguće članak komentarisati. sarajevo-x. je odavno down,.. i da, mogo sam i na temu komentar: biće gusto, imaju par opasnih napadača, pogotovo ovaj sto u francuskoj igra mevlut. na tekmi ce se sve vidjeti, mozemo li se boriti sa ovakvim i slicnim sastavima.nadajmo se da mozemo i da cemo ih pobijediti, kako god.sretno