Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razumjeti je nervozu, al drugi put sutni reklamu, opali stocem nekoga ali derati i bacati dres nije bas pametno. Dobar si decko, dao si golova, ali taj dres je nama svetinja. Nervoza, adrenalin , ok, al mojne vise, da si Ronaldo !
@Sindikatbotova Cuj 'opali stocem nekog', cestitam.
ma to je vise figurativno. Bilo sta, osim deranja i bacanja dresa.Mozda bi mu deranje i progled'o kroz prste ali ono bacanje . Pape i Hase su taj grb na prsima nosili !!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ufurao se momak opasno nakon poziva u reprezentaciju. Krenulo ga s golovima na početku sezone, nije on neka klasa kao što se spominjalo. Rahmanović je ubjedljivo najbolji i najvažniji igrač Sarajeva, a realno trenutno i najbolji igrač lige.
Mandov klasicni, umislio sebi da se fura na Benzemu, al jbg nije to to. Inace on i Rahmanovic izvikani igraci. Manekeni pocupanih obrva. 🤮 poderat' dres, to se ne oprasta.
Dres fudbalera FK Sarajeva na akciji 1km.
Sad mu odrezat kaznu jednomjesecne plate. Pokazati mu gdje mu je mjesto. Niko nije iznad kluba!!!!!
Materi se izvinjavaj!!! Kazna i kupovina 10 novih kompleta dresova
Zbog ovakvih ‘navijaca’ koji jedva cekaju da popljuju za svaku glupost, za FKS bi najbolje bilo da se publici trajno zabrani dolazak na stadion... Marinovicu se blizi godina bez poraza, a pitari bi ga otjerali nakon 3 kola ove sezone... pitarluk = bolest = najveci problem kluba
pizdo dres se ne dira!!!!
koji kloc moras biti pa tvrdit da je dres "svetinja". otac vas ye*o maloumni, jeste li u skolu isli, znate li i za sta osim lopte?
Mogli bi mi tebe poderat znaš ! Nikada ne deri dres,nikad ! Glup si ispao ! Nisi ti Ronaldo Elme mi. Šta glumiš indijanca. Nemoj da te prebijemo ! Igraj i voli svoj klub, naš klub ! Ne glumi. Nije ti ovo holivud 👊
Koga si ti prebijo prije ahahahah
@thUgLiFeThugLife1111 Elme ti hahahaha 😂😂😂
Džaba te i Elvedin Begić gura, tebi je Sarajevo maksimum
Samo je pokazao kakav odnos igraci, velika vecina, imaju prema klubu , dresu, grbu , navijacima
iznerviran pocijepao dres, a potom ga pred tunelom i bacio... hahahahaha jao sta vam od svetinje radi
Eto koliko mu je stalo do kluba da dres cijepa.Kompleksas umisljeni.
"Stalo mu do kluba", a pocijepao dres i još ga bacio hahahahah Jel ovo onaj Tatar što se pričalo kao da ne daju ga ispod 2mil eura, legenda FKS hahaha
kad nakon poziva za repku umislis da si cr7 a ono malo jaci saban medju saban igracima
Klasicni pitar...