Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tip je fakat bolesnik. Imati poriv da ujedas ljude i to ko zna koliko puta a bez da ga kamere uhvate je za psihijatrijsko razmatranje. Mozda ima neke kanibalisticke gene, ko ce mu ga znati. Ali sto kaze selektor, mnogo je vaznijih stvari koje trebe pretresati, narocito oko regularnosti i sposobnosti sudjenja na ovom mundijalu.
Suarez jest lud ali je zato igrač svjetske klase
FIFA su đubrad licemjerna. Neka prvo pregledaju snimke pojedinih suđenja na utakmici... mah, šta će oni gledati kad su sami namjerno postavili sudije sa zadatkom da nekog oštete.
Nahranite čovjeka prije utakmice...
Jedan britanski sportski psiholog je nakon incidenta prošle godine rekao da će Suarez vjerovatno ujesti još nekoga. On je objasnio da je to impulsna reakcija koja se dešava većinom zbog frustracije. Dakle Suarezu sigurno treba psihološka pomoć oko ovoga i FIFA bi trebala da ga obaveže na terapiju kod psihologa i sve dok psiholog ne bude dao zeleno svjetlo ja mu ne bih dao da igra.
Treba ga prijaviti onom "Dogs Trustu".
Nije ni takmičenje u debilizmu, matori krmak.
da li tebe pokradu pitao bi te jel takmicenje u moralizmu mamicu ti jbm
PA KOJI KRETEN, MORALNOST JE NORMA I OBAVEZA A NE POVREMENI LUKSUZ
cilj opravdava sredstva, neko se sa tom rečenicom budi i ustaje, a ovaj selektor je jedan od njih
ciganci tabarez. rasuce ih kolumbija ko beba zvecku
...ništa, jarane, idući put ćemo povest lahku artiljerijsku brigadu...
Protiv ljudoždera se igra nije sala :-)
...onda ss 300, čisto da se zna ko je "glavni baja" :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
jos Bog zna s kakvom ga je bolesti zarazio kad ga je ujeo
Dq ti neko ugrize zenu na ulici to bi za tebe vjerovatno bila slicajnost a ne napad. j....licemjerni poltron.