Komentari (375)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potpuno zasluženo! Well played Sweden!
Nema šta cestitike Svedskoj
Žao mi je samo Buffona, on je legenda
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Ovo je prvi put u historiji da se istovremeno i BiH i Italija nisu plasirale na svjetsko prvenstvo....nevjerovatno.
Laknulo mi mi i Italija ne idemo
Trebali su dati Džeki pasoš, on bi dao barem jedan gol za 180 minuta. Nekako mi je istovremeno drago i žao što Italija ne ide na SP. Kroz 60 godina postali su nekako prirodni sastojak SP, ali kako sad igraju, ne trebaju ići. Pored toga, i mi se sad možemo pravdati kako se ni Italija nije plasirala.
uvijek su na guzove i prolazili, e sad nisu ni to
Posljedica 90-ih godina. U Milanu glavni bili balkanci i afrikanci, i u cijelom calcciu isto. Po neki vrhunski italijan kao del Piero ili Pirlo, njih vise nema i to je to. Sad ispada da su losiji od Srbije.
Cim nemaju klasu napadaca tipa Inzaghi, Vieri, Del Piero, Totti, sta ce ocekivati, bolje da nisu otisli samo dzaba bi se sramotili. Zao mi je Buffona.
u Italiji nemam nikoga, a u Svedskoj i familije i prijatelja, pa je logično da navijam za Svedsku
Sve neke levatske drzave se plasirale na SP, a mi cool timovi nista. Mi, Talijani, Holandjani, Amerikanci, nista....
@bashic Od starijeh dana...
@bashic Ooo dje s' bashicu, hosh' kospica, imam jeftinih?
Zakazali zabari
Šteta. Samo može se steći dojam čim su talijani počeli ubacivati ove naturilozovane italijane, i ove šatro talijane ko su "rođeni" u italiji, a vuku korijene od Bog zna gdje, da im je reprezentacija počela gubiti koheziju ko što su nekad imali. I klubovi im dovode puno škarta, nekad se u italiji igro najbolji fudbal i igrači.
pa ljudi moji sada je fora da se ne ode na world cup,evo italy ne ide,bosnia ne ide ...🤣🤣🤣
@deniro2 Ide bolam svedska.
Šteta za Italiju, prerano sam ih upisao među moje favorite za SP.. Žao mi je Buffona, ali veličina je to
takodjer ali utjeha je sto Buffon ima vec zasluzeno osvojeno svjetsko, ova nova generacija to tek mora da zasluzi
@ante k Mislim na moje favorite, ne na favorite turnira
Jedino jos u Italiji nece biti svedskog stola
Muamere Tankoviću, šugo jedna, što te ne bi večeras? Hoće li te Šveđani povesti na SP? A mogo si rame uz rame sa Džekom.
ko je taj
Nije bio ofsajd protiv Nigerije!
Svedska zasluzila? To samo neko moze reci ko nije gledao utakmicu. Svedska nije tri dodavanja sastavila, Italija ih je nadigrala samo lopta nije htjela u gol. Ovi svedani nemaju veze sa fudbalom, i jos bez Zlatana bice isto da gledamo Estoniju na SPu.
da, ali igra je*na italija protiv svedske i u provoj utakici nisu uspjeli osutati posteno prema golu. italija sa onim silnim glumcima i sa svojom tradicijom bi trebala dati 200% vise jer se ipak radi o svijetskom prvenstvu.
@seo001 Pa eto ti kad si gledao zasto nerece da je sudija ostetio svedjane i nije svirao 2 cista penala zbog igranja rukom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)