Komentari (1449)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kosovo Republik
Xhaka bombom vratio Srbe na fabricke postavke :D
kad igra bih jel sutra u 20:00 hahahahahahahapgahahahaha
Ahahahhahahahaha
Bravo AlbanoBosnaSwiz neka ste porazili RumunskoSvrpseke cigane i genocidase!
Kad vidim komentare ovdje, drago mi je da sam daleko os vas nacionalistickih gnjida, vratice vam se sve
Bio bi penal da prvo MItrović nije pokuš o da otkine glavu onom ispod sebe. Kad su ga povalili onda se našao u čudu. Srpska posla.
Mogli ste barem spomenuti nedosudjeni penal, cisto iz neke korektnosti i objektivnosti.
Joj pacijenata kod nas hahahhahah raduje se vise nego da je Bosna pobjedila . Klasicni primjer retardiranog balkanca . Jbg i ja bi mrzio srbiju ,ljudi u svakom sportu uspjesni. Idemo pjenit i navijat za albance jer mrzimo srbe ,hrvate ,ruse i ostale jer smo retardirani
OD BALJADI NIŠTA DRUGO I NE TREBA OČEKIVATI. ĐEDOVI SU IM SE TURČILI KAO VELIKI ŠLJAM I JASNO JE DA JE OD TOGA ŠLJAMA, KAO PRODUKT NASTAO VEĆI ŠKART,POZNAT KAO BALJAD. BALJAD TAKO DANAS SLAVI POBJEDU ŠVICE! TAJ ŠLJAM SA ISTOKA, NE ZNA SE RADOVATI SVOJIM USPJESIMA...ZAŠTO? ZATO ŠTO ŠLJAM NEMA SVOJIH USPJEHA, I ZATO JER JE ŠLJAM NESPOSOBAN. NIŽA KLASA, ŠTO BI SE REKLO. ZAISTAJE ZANIMLJIVO, ALI I ŽALOSNO GLEDATI KAKO SE ŠLJAM RADUJE POBJEDAMA DRUGIH!
mi srbi smo jedini lek za turke
E nek su izgubili od braće Albanaca. Na utakmici su pokazai kojem fašističkom idealu pripadaju. Sjeme im se zatrlo.
https://sport.blic.rs/svetsko-prvenstvo-u-fudbalu-rusija-2018/zavio-nas-u-crno-saciri-na-srpskom-odgovorio-posle-meca-a-onda-objasnio-zasto-je/n9czxej
Ovo Mili podmeću ovi iz Federacije, a i Šćeoo je na aparatima !!
Neka,tako je braćo Albanci hebite Srbe a mi cemo Srpkinje.
Albanski orlovi razjebali vlaske strvinare
Postujem tvoje misljene, ali ako ti ne smeta sto "Svajcarci" igraju u stvari za Albaniju, a ne Svajcarsku ... nemoj sutra da se bunis sto neko iz RS hoce da igra za Srbiju, a ne za BiH. Bez licemerja i dvostrukih arsina!
Ali sto se Vladimir raduje... Pravi BH pravoslavac!
Katolik je
Orlovi rano lete. Branko Ćopić
Vi koji posjecujete kockarske vilajete ubacite na listic 2 gola razlika za Srbiju protiv Brazila