Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema se tu sta ocekivati. Kakav nam trener takav i rezultat protiv Lihtenstajna. Pjanic vise nikad nebi sjmjeo zaigrat za reprezentaciju, jer je pokazao po ko zna koji put da nije vise igrac za reprezentacije.
potpuno si u pravu ,neznam kad me je negova igra obradovala uvijek neka nada a u stvari nikad nista
Ovo je sve na guranje sada. Vrhunac je bio 2014 i svjetsko prvenstvo. Sada je bolna smjena generacija i to se vidi. Bukvalno smo na nivou igre kao poslije rata i postajemo kanta za nabijanje kao nekada. Mozda dobijem bruku minusa ali to je tako nazalost i trebace par godina da opet nesto napravimo. Djaba treneri djaba sve ko to ne vidi onda ne znam.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da bi bilo bolje moraju da odigraju 500% bolje nego juce inace nam se smijese 2-3 komada hladno.
Kod nas je svaka utakmica kljucna
Nek uzmu Island, a igra kakva bude.
Ako mislite igrat ko sinoc hajte odma kuci...
I ja ocekujem i zelim da jedan petak ubodem BINGO, pa da u ponedeljak hjebem sefu mhater! Al Bgm evo svaki put povijem rep i u ponedeljak ujutru ko lovacka kuja na posao.. Tako i nasi rekreativci u fudbalu, uvijek poviju rep i mars nazad u klubove!! Daj Boze da grijesim!!!
Bošnjo bi da mu reprezentacija pobjedi, a država mu visi u zraku. Dragi moj Bošnjo.
Do kraja su kljucne
Ako nije ključni onda je historijski 😂
Bazen MO
Zmajevi će da rasture Island
Hahaha pa ovi padavicari i sminkeri u rangu nurkica samo znaju izjave davati.
Bogami da nebi autogola bili bi u velikom problemu.A stadion na tufnice hahaaha ne znam sto se u Sarajevu ne igra ili Banja Luci.Vezni red 0 poena i juce sam rekao da Pjanica treba izostaviti
Ma limitirana ekipa, nema od toga nista, bolje da ne idemo nigdje na takmicenje sa ovakvom igrom i ekipom
loše stojimo, jedino je srbija gora od nas
Ima puno posla, Kodro me razocarao malo ali nadam se da ce naučiti da ne bira igrace po svojim zeljama nego one koji ce u tom trenutku najbolje dato.
Ne moze me razocarati covjeku ovo prva utakmnica bez priprema, i pripremni utakmnica
Mi smo repka koja je odigrala vise kljucnih nego zvanicnih meceva u svojoj historiji u pm ..svaka druga tekma kljucnaa historijska... 🤕🤕