Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da bi svjetsko prvenstvo bez zabara bilo osakaceno, bez obzira sto su mi dragi svedi.
@rolenc Zasto osakaceno ? Zar moramo gledati uvijek iste i one koji dobro podplacuju sudije.
Kad se sjetim 2004. i Ibrine lucidnosti petom: golman leti u prazno, odbrana Italijana pada snopljem, nemocno skacu po gol-liniji. A lopta? Gdje je lopta? Eno je u golu. :) Zlatane, vrati se!
Dobit ce vikinzi zabare 100% 😂
naprijed braćo tunel-pobjegulje. idemo svi navijati za našu šhvecku.
Koja TV prenosi?
@WillyWonka Svedaka
Talijani imaju više rođenih Brazilaca u nacionalnom timu, nego Francuzi crnaca.
Italijani jedini put nisu bili na svjetskom u Svedskoj 1958, a igraju svakih 12 godina od 1970 finale(sad je opet na redu). Pa ti sad prognoziraj.
Đuzeppe Meacca
Trebala bi ovo biti dobra tekma. A slažem se da bi svjetsko prvenstvo bilo uskraćeno bez talijana. Možemo očekivati da će se švedi žaliti na sudije.
Froza Azzuri!
Sa ovim svjetskim bi Italija usla u legendu jer bi igrali nesto kao 6x zaredom..
A dobri Bošnja neprestano analizira slavinu u kupatilu i vazduh u mahali... sa koje strane će mu doći nova nesreća?
Italija kojoj u kljucnoj utakmici sezone u veznom redu treba nastupiti debitant i ciji napad zavisi od igraca tipa Zaze, nije ni zasluzila da ide na SP. Nisu ni svedjani nesto definitivno ali u ovom slucaju su mi drazi. Bice zanimljivo defanzivne italijane gledati kako ganjaju rezultat :)
pa jer tako ih postavlja.. zasto ne stavi od pocetka napad El Sharaawy Immobile Insigne ? Zasto mu ne igraju odbranu D Ambrosio Caldara Chiellini Darmian zasto na centar ne stavi Jorginha Gagliardinija Marchisia na centar ? zasto ne brani Donnarumma ?
@adointerr , slazem se, potencijala ima za ofanzivu ali dzaba sve kada je psihologija i pristup igri dugaciji..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
0:0 ko' da gledam.
Naprid Švedska