Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazu Ronaldo ovo ono...igracina jest bogami niko ne spori... A bogami i Bake je majstor pravi bio. Kako za zavuce sa 35 metara ko malo ko.. Svaka cast
https://hercegbosna.org/forum/nogomet/bla-sliskovi-zna-se-mostar-je-prijestolnica-hrvatskog-naroda-i-to-e-biti-u-svim-kombinacijama-t15593.html Manijaci, jel ovog kamenjarskog Srbina podrzavate za trenera. Pa izmedju njega i Dragana Covica nema nikakve razlike. Vi niste Manijaci, vi ste prodane Fukare. Sehidi se u grobu okrecu.
Baka, zelim ti puno zdravlja i uspjeha sa Zeljom! Baka je legenda, jedan od top 10 igraca sa ovih prostora i jako solidan trener!
Nije on dza igrao za Velež
Veliki čovjek, veliki igrač a bogami i kao trener je jedan od veliki.
ozivamo sve Bosance i Hercegovce da se vrate jedinoj isitnskoj vjeri.Braco bog je milostiv najmilosniji okupajte se jos veceras obucite lijepu odjecu i zapostite sutra .Kad dodzete na sudnji dan poslanik Isus ce zaista reci ja nikad nisam rekao da sam bog ja sam na pravi pu pozivao da jednog boga molite i njemu se klanjate .Volimo vas u ime Allaha swt.
Smrdo čisti,na faci se vidi...
Željo best rezultat in evropa, aur tim iz beter den barcelona mač mač
Zanimljivo. Da nije novi trener Želje, ne bi članka ni bilo. Ostao bi ujo i liska, a ne jedan od naših najboljih igrača i trenera. Glavni problem - članak ne odgovara na pitanje ZAŠTO je gađan patdližanima. Samo se spominje da je gađan. Iako volim Hajduk, navijači Veleža su s pravom gađali patlidžanima svakog ko ne da ama baš sve za Rođene. Velež ili patlidžani!
Malo znaš. Baka je htio ostati u Mostaru, ali Velež mu ništa ponudio nije. I tada je srpska politika u sportu odlučivala o svemu. A navijači o tome malo znaju.
Ovo je bitno budalama i penzionerima
Zheljo vil du best, aj knov det
Ne blatite dres Veleza njegovim slikama. Nabacite mu dres Zrinjskog, to mu je stolni klub!!!!!
Bravo za tekst, predobar u moru losih sto nam svakodnevnica servira.
Aj tinks Željo saks
Jeblo vas dijete Veleža, zaboravljaju se sve njegove fašističke izjave par godina unazad u stilu ugroženog Hrvata (a sad ugroženi Hrvat dobija posao trenera Želje), nego malo glupom Bošnji neku jugoslavensku multi kulti priču i on sve zaboravlja i prihvata. Jesmo glup narod u pm
Kad ga cujes na derbiju: Stilaaaaaaaa reci Lendri da se ne zajebaje HAHAHAHA
Gadjacemo s Djure Salaja !😂 patlidzanima naravno😂
Votka, coca-cola, janjetina! Legendarni intervju, bravo Maestro!