Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od ove cifre 100 miliončića se odnosi na Tin-Tina i to samo radi prezimena i frizurice :) Ljubi ga Adžo :)
Tinky - Winky
Koliko mogu primjetiti po ovim komentarima ovdje nema nijedan BiH Fanatikos jer mi nekomentarisemo prije utakmice i prije "borbe"nego poslije Turnira u Brazilu se sabere doda i oduzme pa se stavi na vagu i odmjeri ,i kaze Pape "Halal vjera"ili "deder bogati izadji i zatvori vrata sa one strane".Ovdje ima vise hasuma nego navijaca pjene toliko da nemogu svoju mrznju sakriti pa se javljaju toboze kao dusebriznici za repku.Cao raja vidimo se u Brazilu pa kako nam dragi ALLAH podari uz njegovu pomoc i nase znanje pa dokle dotle imace nasu podrsku sa tribina pa ko igrao da igrao.
sta je ovo ??? cijela srbija,i njen pokusni genocidni poduhvat udruzeno sa majorizovanim sljegli na Klix da komentarisu Papeta I Zmajeve, ma heba vam ja milu mamicu, Mrrrrrrsss stoko !
Ako se ovdje gleda njihova godišnja plata ispade da Avdukić prima 30.000 KM mjesečno ???
Tin odlaskom iz Belgije otvorio mjestu Hazardu :P jebo li ti pape mamu :)
Ovo 50 000 su Tino i Avdija :)
vjestacka reprezentacija
cujes li sta pisac kaze 6 ih nije rodjeno u bih, a 11 promjenilo drzavljanstva jadna mala, placenicka reprezentacija Ojjjjj sto mrzim vjestacke tvorevine
hahahaha, kako bolan neuspjesne?
Cek' da se zavrsi SP pa onda pravite racunice. A moze i ono "prijasnja vrijednost/sadasnja vrijednost"
Dzekina cijena nije 24 miliona eura. Za jednu godinu ugovora Man City trazi za njega 20 mil. eura. Pa neka dobiju 15 ili 10, to je 60-40 miliona eura za cetiri godine.
Posle SP-a vredece 116 mil maraka ako i toliko
Željo ponovo dominira, četvorica naša u repki
SEAD KOLAŠINAC VODI MOMKA ZAGONDŽIJU U BRAZIL BILD PORTAL BILD PORTAL hahahahahahaha kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee PEDERČIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIĆ kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ma dobro ovo je uspjeh, al' Messi vrijedi vise nego nasa 24-orica. Na transfermarktu frajer 120 miliona eura vrijedi, a nasi svi 116.
Ma ne vrijedi jaro toliko, zato i pisem, nije realno da ovaj vrijedi vise od citave reprezentacije. Cijene ovih igraca u danasnje vrijeme su bas nerealne.
SVAKA CAST POJEDINCIMA AL POVEO JE ELITU POGOTOVO OVI IZ HAJDUKA MA NEMA IMA DA NOSE I OVAJ IZ UKRAJNE STIZE COVJEK SA RATISTA TREBA ZAISTA RATOBORNI