Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja Neznam Dali Vi znate da je jedan covjek reko da ce mo imati samo 1 poraz i 1 remi ostalo sve pobjede a do sada sve imamo :)
idemo svi u Litvaniju na proslavu, u to nema sumnje!!!
Za ovog gonzaleza.. Nije to bio potez ocajnika..jer miske nije vise mogao meda. Očajnički je ne mijenjati nista, i ludo vjerovati u iste igrače! Čekao je susic misketa, ali je ovaj jednostavno bio preumoran.. Samo sam prizeljkivao izmjenu oko 60. minute ali sta je tu je.. Biće Hajro veliki igrač aBda u repki.. Sad se ne smije ponoviti pad u koncentraciji, kao u Ze i aBda Brazil je tu. :))))
puno podrške i izdržite do kraja!! idemo u brazil!!
Pape trazite no camp.i on ce biti mal da nas sve primi.nek i velika barca vidi kako bosanci podrzavaju svoju repku.
Sajo Miske ne smije vise igrati u prvom timu,zaista je prelos u vecini slucajeva,uvijek zataji kad je najbitnije,isto kao i protiv Portugala. Hajrovic je brz,pokretan,dribla,a sut kakav ima ne treba ni govoriti. I sa zadnjim veznim moras igrati,sta je sa onim malim Hadzicem sto je dobio pravo da igra za nas???
Ja ne znam kako možete biti toliki glupani i govoriti da su Džeko i Ibišević bili najgori. Očito je vama k'o da gol najbolji. Alo ljudi. pa Džeko i Ibišević su vukli po 2-3 igrača pa su zato naši ostali igrači imali šanse. Otvara se prostor za druge igrače. A u pm zaostalog razmišljanja....
Magična noć je iza nas, ali duboko urezana u sjećanja! Sve je bilo nerealno, ali ipak istinito! Momci su zasluženo opravdali epitet „Zmajevi“, ali ne tek tako Zmajevi, nego „Zmajevi od Bosne“! Takva srčanost, požrtvovanost i borbenost, prosto nevjerovatno.. P.S. Brazil, Mundijal, samba, lijepo..
@lik5 Iz tvog ugla gledanja nisam gledao, to je sigurno..
@lik5 Ne želim da kvarim "euforiju" i komentar, tvojim trolovskim glupostim, niti da trošim vrijeme na replike tipa pojašnjenja termina polutan (tzv.Srbin), kakav vam je genetski kod danas, koliko imate turskih gena, ko su bili janjičari, sve sam to lijepo prije elaborirao..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Na hljebu sam i namazima do prvenstva. Svaki dinar ide kasicu za dvije povratne .. Litvanija i Brazil.
haveru, od mene imaš 5 kila bungura:) (između svih tih silnih namaza, hehe).