Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...i njega je Aljo ostavio u amanet Turskoj.
Pored toga, poslao mu je Katanec kasete, nema on tamo sta traziti, sve su reprezentacije bolje od Slovenije.
Samo kod glupog bosnje ima da se pljuje jedini trener koji nas je odveo na veliko takmicenje...kakav smo mi zaboravan i nezahvalan narod...treba nama jos jedan rat, mozda se tad opametimo
@mikelini9 On je trebao biti smjenjen jos prije svjetskog prvenstva. Da nam nije bilo Cire, mi ne bi nikad ni pomislili o svjetskom prvenstvu. Jos jednom i nadam se da ce prestati ovi komentari: "On nas je odveo na svjetsko prvenstvo." Usprkos Susicu smo se tamo plasirali. Da nije bilo Hajrovica i Ibisevica, ne bi bili tamo. A kako smo se osramotili bolje da nismo ni isli. Naucite ovo napamet da ne vidim vise nijedan nebulozni komentar ovakvoga tipa.
@vrhovni miš ti si jos jedan primjer glupog bosanca...tipicno za nas da vise volimo tudje nego svoje...nije ni cudo sto nam je drzava ovakva kad je sopstveni narod ne voli...uvijek je bilo kakav narod, takva drzava...drazi ti je jedan izdajnik i serator Ciro od naseg covjeka...koju jacu repku je dobio Ciro???...I jesam li ja ili ti stavio Izeta i Vedu da igraju ili Pape???
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
ovo je najvece pojacanje zmajceka to sto nije potpisao
Ponekad mi nije jasno jel ove komentare pise Safetova familija ili vi ljudi stvarno ovako mislite. Ako stvarno mislite da je on dobar trener, onda bolje rezultate svakako ne zasluzujemo.
Safet Pape Susic je bio i ostao ljudska i igracka velicina puno vise cijenjena izvan granica nego u samoj BiH. Sama cinjenica da se jos uvijek prica i prepricava o SP u Brazilu i igri reprezentacije dovoljno govori o Susicu i njegovom radu sa reprezentacijom...a bogami kako stvari stoje pricace se jos dugo.
Igračka veličina jeste ali ljudska i treneska je nula. Zukanovića, koji se uvijek izbori za mjesto startera u Italji, je tako podlo izbacio da bi levatima Hadčiću svome amidžiću napravio mjesto. Stručnjak koga je Nigerija iznenadila brzinom. I u Turskoj prvoj ligi ce do Decembra letiti napolje.
Kakav je ko covjek da se primjeti na terenu a Delibasic i Susic su odlicni primjeri i gdje god su se pojavili publika ih je sa ovacijama pozdravljala. Rodbinske veze su recimo normalna stvar u NBA. Sinovi NBA Logo Jerry Westa; Ryan, Jonnie(nije igrao kosarku) rade kao scouti, Larry Harris je sin De lHarrisa, Ryan Blake je sin Marty Blake...Zukanovic kao starter par utakmica i selidba. Mirza i Susic BiH Sport LOGO
a sto mu fino stoji trenerka
Nek’ ide Pape kod Slovenaca,a Katanec nek’ dodje voditi nasu reprezentaciju.
Svi vi koji prozivate Papeta nabijem vam sestre na k...c. Balavurdijo jedna nepismena ,sta vi znate ko je i sta je Pape ?
Ma pusti covjece, sve klošari koji satima ispijaju kafu za 1KM i bezzze pisu a ostvarili nista nisu u zivotu svom jadnom, a bitno je covjeka prozivati koji je cijelog zivota imao uspjeh..!
@sarajlija76 A ti kao znas. Govorimo o Papetu treneru, koji veze nema i nikad nece imati sa trenerskom profesijom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mediji pisu svasta. Neko oni uzmu Susica, dajte nama Keka i sve u najboljem redu.
@strateg Trebali bi da se pitamo zasto savez nema para i ko je stavio pare u svoje dzepove. To da Rijeka ima vise para, bas i ne znam. Cuo sam da finansijski nisu stabilni. Nece od tog svakako biti nista. Ovo samo mediji pishu. Kek je novi selektor Slovenije.
mozes ga mrzit il ne mrzit al ce ostat zapisan u historijij kao jedini trener svih vremena koji nas je odveo na Svjetsko prvenstvo...hahah. nikad mi to vise necemo vidjet, Euro mozda al svejtsko mozemo zaboravit za sva vremena...
@ReufReuf Za nasu reprezentaciju bi po trenutacnom rejtingu(druga grupa u Evropi), kvalifikovanje na evropsko ili svjetsko prvenstvo trabala biti normalna stvar, kao sto je to Hrvatima i donekle Srbima i Slovencima manje vise normalno. Ako je uspjeh kvalifikovati se, to najvise govori o nama samima.
treba ciru vratiti.....on je i napravio reprezentaciju.....s njim bi i u rusiju isli.....kod njega nema setati po terenu.....
Ja predložim Vlaha za selektora,i dobijem sve minuse,vi niste mult kulti,kažete nije bitno ime,već kvalitet,a za 25 godina,7 bošnjaka i dva hrvata,to nije nimali multi kulti,25 godina ne možete da nadjete srbina, a skoro pola države drže vlasi,tako se ne gradi medjusobno poverenje i ravnopravnost gradjana.
pa vasa reprezentacija je Srbija, vi tamo navijate
@ReufReuf naša repka je i bih,rs je satsavni deo neovisne bih
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
nije bio ofsajd protiv nigerije
Gledaj slušalica u Papeta, modernizovao se, sad preslušava kasete :D
Hoćemo Vlaha az selektora,ali da nije ponikao u rs,već kvačlitetnog iskusnosg srpskog stručnajka,Rajevac,Okuka,Kosanović,Stanojević,Filipović,svi imajubolje reference od sadašnjih kandidata iz Sarajeva, samo srbin bih spašava.Hoćemo multi kulti bih.
Bravo Pape majstore. Sretno.