Safet Pape Susic je bio i ostao ljudska i igracka velicina puno vise cijenjena izvan granica nego u samoj BiH. Sama cinjenica da se jos uvijek prica i prepricava o SP u Brazilu i igri reprezentacije dovoljno govori o Susicu i njegovom radu sa reprezentacijom...a bogami kako stvari stoje pricace se jos dugo.
Igračka veličina jeste ali ljudska i treneska je nula. Zukanovića, koji se uvijek izbori za mjesto startera u Italji, je tako podlo izbacio da bi levatima Hadčiću svome amidžiću napravio mjesto. Stručnjak koga je Nigerija iznenadila brzinom. I u Turskoj prvoj ligi ce do Decembra letiti napolje.
Kakav je ko covjek da se primjeti na terenu a Delibasic i Susic su odlicni primjeri i gdje god su se pojavili publika ih je sa ovacijama pozdravljala. Rodbinske veze su recimo normalna stvar u NBA. Sinovi NBA Logo Jerry Westa; Ryan, Jonnie(nije igrao kosarku) rade kao scouti, Larry Harris je sin De lHarrisa, Ryan Blake je sin Marty Blake...Zukanovic kao starter par utakmica i selidba. Mirza i Susic BiH Sport LOGO
Prikaži sve komentare (83)