Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"On već drugu godinu standardno igra u Hajduku. On je igrač na kojeg treba računati i u budućnosti i zbog toga sam ga pozvao. Ja sam selketor i ja odlučujem koji su naši najbolji igrači" On samo kod tebe i moze igrati ja mislim da mu je mama njegova selektor da ga ne bi pozvala bilo bi je stid.U prosjecnom klubu igra ispod prosjecni igrac koji za dvije godine da dva gola a ne igra zadnjeg veznog i pozoves ga u reprezentaciju neka te je stid ali ovom si izjavom sve rekao.Ja sam ga pozvao i mozete me povuci za chunu.
Ako ovaj covjek ostane nakon Brazila nas ce i Izrael natamburati, nadam se da ce ga Begic nogirat', dosta ga je vise Ivica spasav'o
sve vi znate bolje, i pametnije, i moralnije, i kompetentnije, i intelektualnije .... i svi su pederi, kreteni i s'pci koji odstupaju od vaseg misljenja ... ... al' kad treba nesto konkretno uraditi, preuzeti odgovornost i doprinijeti ovoj drzavi, a pogotovo RADITI .... onda gdje? sta? ko? JA? ... :P
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ne do bog da se džeko ili vedo povrijede. nahebali smo. Ko zna, možda onda tin-tin bude i napadač :)
OVAJ SUSIC JE TOLIKO SELJACKI POKVAREN I BEZOBRAZAN, DA KAD GA SE BUDE LUPILO NOGOM U GUZICU, DA MU USPUT TREBA JEBAT MATER FUTAVU.
SUSICU ODLAZI IZ SVETINJE!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
joj sreca pa ima opet ljudi koji znaju svoj posao i zahvaljujuci kojima smo i dosli do SP-a, inace da je slusati vas klixovce...pih pa sta ako je zvao bratica, ovog ili onog, eto neka je, jedini je koji nas je odveo na SP i jedini koji se i treba pitati koga da povede...a svako ko misli da moze bolje sastaviti reprezentaciju, neka je prvo odvede na SP pa onda neka to i uradi pa da ga vidimo...do tada zacepite brnjice, samo znate srati i nista ne raditi!!!
oj safete sajo parasarajlijo a sto si nas bolan prevario Saffeettee dilbere znas li sta nepotizam je safete to ti je tinofobizam eeeeeeeee safete dilbere famelijarnost to ti jeeeeeeeee F ukara U istinu J esi.
Eto kakvi smo mi....Pa nek pape pozove Mesija,Ronalda i ostale pa nek sastavi BH repku od tih igrača onda čete biti zadovoljni svi..........Idemo da se igramo fudbala.............
ma treba svaki dan ga proganjati po hrasnici, je.. mu tin zenu
Od prvog dana tvrdim da imamo ČOBANA selektora i da će nas kad tad izblamirati. Neka sam sve do sada fulio, ovo nisam.
Nije ispao fer i korektan prema igracima koji igraju duzi niz godina u kvalifikacijama, a njegov bratic, odigrao jednu prijateljsku tekmu, i to ispod prosjeka i dobio je poziv
Klan uspio zvaliti pajdu iz kafane, Ibricica.
-------Aguero----------Higuain----------------------Messi-----------------DiMaria-Cambiasso-Mascherano-Zabaleta--Demichelis----Samuel----Burdisso---
Begovic - Mujdza(Besic) - Spahic - Bicakcic - Kolasinac -Salihovic - Medunjanin - Pjanic - Misimovic - Lulic -Dzeko...
Beki, jel se to u Novom Travniku za Argentinu navija? Nisam se to od tebe nadao, vjeruj.
Samo jedan za selektora. Vaha, diktator, legenda za ovog uhljupa ciji je najveci domet SoganDolmaspor Vaha je Tito.
Koga briga za Tvoju savjest. Sram da te bude smradu bez karaktera. Molim te ne dolazi u Lucky na kafu ne zelim da te vidim. Papetu svaka cast ali Safet Susic je smrad bez karaktera.
Sramota. Trebao je još familije pozvati. Trebao bi podnijeti ostavku još prije odlaska u Brazil. Ne kaki da ti bratić igra dobro.
Spušiću, zahvaljujući tebi Brazil je već prokockana šansa. Samo se što prije izgubi sa klupe naše reprezentacije i ne uništavaj je više. Uništio si lepršavost u igri naše reprezentacije, entuzijazam i želju naših igrača, uništio si atmosferu u reprezentaciji forsirajući igrače iz ergele svoga brata, i imas obraza reci da ti je savjest čista. Šta još trebaš uništiti da se tvoja savjest malo zamuti. reprezentacija djeluje anemično da je samo na infuziju treba priključiti.
odlicna ekipa boljih nema ,a nece svi ni igrati neki ce kao turisti sjediti naklupi,sto se tice Tina on jejedan od nekoliko koje treba kaliti ,a SAFET je Legenda niko dosad nije napravio vise od njega i umirite se necete vi valjda sastavljati repku.
Hajduk je za malog "selju" Barselona, a Tin ce Vama seljacicima pokazat kakav je talenat.
Po... ti se na savjest kad je takva!