Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj Safete, pa bar jednom dođi na vrijeme neke manifestacije. Mojne nas brukat više.
A levata,braćo mila...
ovo volim.sve je manje idolopoklonika.konacno ljudi pocinju da uocavaju ko je ko.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Safet Susic opet nije bio prisutan na izvlacenju.Navodno je izgubio prtljag pa je morao kupiti novo odijelo te shodno tome zakasnio. Koji levat.
Nisam imao vremena topu, a i karta je bila skupa. https://www.facebook.com/pages/Susic-Safet/698280830224059
Pa da,morao si opet gledati trening PSG-a.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Mi dobili belgiju, odmah belgija haman najjaca reprezentacija svijeta...
ZMAJEVI SAMO NAPRIJED! Grupe i prve reakcije bh selektora i fudbalera... http://www.youtube.com/watch?v=rJiVfqQPFl0
Naj bi bilo bolje da su nam svi iz 6-og šešira
bitno je susucu da ti nisi ponovo otisao
Ebem li vam sve nezadovoljno, nikad vam niko nebi ugodio, sad ni Safet nevaljda piccka vam materina glupa...
brao pape prvi si da si nas odveo negdije a papci i dusmani neka samo gledaju i muce se samo naprijedd careee
da je bio ćiro skenjali bi ovu grupu s 10 bodova prednosti.... papet veze nema, a motivacija mu je nula NEKA ON ZAHVALI DOBROJ EKIPI A ON KO TRENER JE NULA
Hajmo lagano kloca izbaciti i moliti Vahu da preuzme kormilo.
Vaha ne dolazi ispod cvancike pa ti vidi, ako imas pare bujrum dovedi da. Satro sve patriote a nece niko da trenira ako nece masno zaraditi. Uostalom i rekao ti je tak isti Vaha da ne namjerava da terenira nikog sa ovih prostora ili ti izmedju redova dajte puno para pa dolazim. Neka hvala, imamo Papeta. IN SAFET WE TRUST !!!!!!!!
Nista Safete, u pravu si. Mozemo mi laganini proci grupu sa Avdijom i sa Tinom, Tonijem Sunjicem itd. :)
Pa gdje ste selektori,izvinite nisam vas prepoznao!!!
Pa gdje ste selektori,izvinite nisam vas prepoznao!!!
Mislio sam da je ovaj Susic samo prirodno glup, a on je izgleda uzimao jos dodatni kurs za debila. Pa vec je upisao Belgiju na prvo mjesto ovom izjavom. A mi ? Borba za drugo mjesto ili trece pa u baraz. Doduse kakve su grupe u barazu cemo po njegovom dobiti Madare, Andoru ili Farska Ostrva pa mozda po Susicu budemo i isli dalje. Ovaj konj ce do EP razvaliti ovu reprezentaciju da necemo sebi doci jos 20 godina.
sve ovo potpisujem u stanju je razvaliti givikt
Momak jesi li ti čuo za ono, uloga favorita se prebaci najvećem konkurentu da bi skinuo pritisak sa svoje ekipe...velikani poput Mou to često rade, al eto kad Safet uradi onda je debil. Bravo momak !! Bitno je po Safetu pa bilo sta mlati'. Jedan Alen Delon imao raspekt prema tom istom Safetu, pa Platini i sva svjetska krema, samo nama običnim prasinarima, on je glup, balvan, teleci pogled...bas da vidim sta ćete jos smisliti. Inače ste ovako krativno, heblo majku!!!!
SERGEJ BARBAREZ definitivno!I onda je pravda zadovoljena pa makar zadnji bili tamo...
Jel' samo balavurdija komentariše ovaj članak??? Odakle vama balavcima pravo da pljujete i prozivate Safeta Sušića. Alo Safeta Sušića?!!! Koristite malo taj Google, pogledajte na koga lajete, bezobraznici mali!
Moje strasti su mirne, ali za razliku od mnogih ne ismijavam ljude koji su zaslužili prvenstveno poštovanje i ne mijenjam mišljenje kao čarape. Jesmo li se kvalifikovali na SP? Tada je većina vas govorila da im ništa više ne treba, da je to san koji ste sanjali godinama.. a sada? Jel' on prvi kome je to pošlo za rukom nakon inih stručnjaka? Od Ćire do Sliškovića, ukupno osam njih nije napravilo ništa. I ne valja vam on (Sušić)? Nezahvalnost čista.. ništa više i ništa manje.
Pa s obzirom koliko ulažemo u sport, mlade, te koliko smo skloni kritici svakoga ko zaista nešto i uradi, teško ćemo zadovoljiti naše ogromne apetite.. Postoji nešto što se zove pozitivna kritika i još nešto važnije bezrezervna podrška.. Taj čovjek je sada u izuzetno važnoj ulozi, a pljuvanje ga može poljuljati ili demoralisati i šta ste onda dobili? Ćevap... I o Džeki sam upratila slične priče.. Dok je zabijao golove, svi su ga veličali do neba, dijamant, a čim je malo stao poče paljba po njemu.. Uobražen, maneken, lijen da trči, Amra kriva i šta sve ne... Ružno i neprincipijelno, kako god se gleda...
SERGEEEJ,SERGEJ,SERGEJ BARBAREZZZ pa taman zadnji bili tamo!
sta kaze Svrsajevic na ovu nasu grupu, je li njemu po mjeri?