Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pojacanje vrijedno zlata. Bravo za Seada bravo za Savez. Idemo po medalju u Brazil.
ko bi reko' da ce doci vrijeme da mozemo mirne duse reci : "Bravo savez" hahaha :D
zivo me interesuje sta je s ljudima koji su bili prije u savezu,jesu li se jadnici snasli za pos'o
Seada sad trazimo od tebe da gines za GRB
Kako da gine kad nece jadnik biti starter kao ni Hajrovic, sjedit ce na klupi a igrat ce nam Vrsajevici i Zahirovici. Susic je odmah po dolasku Hajrovica rekao da ce biti na klupi i evo Boga mi nijednom nije bio starter, sad je isto rekao i za Seada, NEVJEROVATNO! JEDVA CEKAM DA MU ZAVRSI MANDAT!
@ Gentlman1 Jarane za mene pored Misketa ili Pjane on i ne može biti starter. Bit će aBd poslije Brazila i jedva i ja to čekam ali za sada pored legende Misketa - no way.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
/Želite dobiti na kladionici? Posjetite: www. psihobet. bloger. hr Ništa ne košta pogledati i proučiti, a možete saznati sva iskustva i pothvate višegodišnjeg majstora kladionice. Dovoljno je proučiti stranicu da biste shvatili o čemu je riječ i ako ste zainteresirani javite mu se na mail koji je predočen na vrhu stranice.
Igra za svakoga tko voli povijest, posebno srednji vijek. Godina je 1460. Postoji Kraljevina Bosna, i postoji cijelo srednjevjekovno drustvo koje medjusobno radi i na taj nacin pomaze Kraljevini. Postanite dio tog drustva. Igra ukljucuje sva područja života. Od poslova u rudnicima ili crkvi, na poljima preko bavljenja politikom, pa pijanstva u krcmama, vojnih sukoba, plovidbe svjetskim morima, zavođenje mladih dama, pisanje životopisa i raznih drugih priča, i još puno toga. Postoji cijela srednjovjekovna Europa sa savim drzavama iz tog perioda i moguce je putovati i upoznavati nove igrace. Moguce je pljackati otimati, trgovati, biti aristokrat, plemic ili dio obicnog puka, prosjak ili dvorska luda. Moguce je naci zenu i zeniti se (sto ne preporucamo :). Pronađite svoje mjesto u svijetu Renesanse. Probajte..ne kosta vas nista. Registracija je besplatna a igra zanimljiva! http://www.renesansnakraljevstva.com Više informacija mozete pronaci i na http://www.renesansnakraljevstva
Doce vrijeme ubrzo da Kolasinac bude u prvih 11 samo da se malo pokaze I Vrsajevic ide na klupu. Tako je I Hasagica forsirao nekoliko utakmica I Begovic je preuzeo.
Doce vrijeme ubrzo da Kolasinac bude u prvih 11 samo da se malo pokaze I Vrsajevic ide na klupu. Tako je I Hasagica forsirao nekoliko utakmica I Begovic je preuzeo.
treba svraku vratiti
a ti ćeš dobiti otkaz amatersko-provincijalsko smeće od nazovi trenera.
vazno je da si ti neki ekspert ... samo da se tebe pita bilo be sve bolje ... supak obicni
STA VI ZNATE,DA NEMA SUSICA NEBI BILI U BRAZILU !!! NAJJACI SMO AKO VOLI DA UBACUJE VRSAJEVICA NEKA GA UBACUJE AL VI STE SELEKTORI SAMO STE JAKI PREKO TASTATURE A VAMO UZIVO KO MALE PICKICE SE PREPADNETE,DAJTE MOLIM VAS...PUSTITE SUSICA I DRUSTVO DA NAS UCINE BAR MALO SRETNIM NAKON RATA I TE 1992-1995.
niste tako pricali kad su njegove rezerve se blamirale protiv amerike, lahko zaboravljate sve, ako zaboravite da vas je cetnik klao svakih 50 godina pa slusate cetnicku muziku sta onda ocekivati od trivijalnih stvari
hebote FEĐA ŠTUKAN PREDOZIRAN
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A tko je taj,da prostiš,Kolašinac jel kakvo dobro čeljade? S Argentiom će mo tek vidjeti gdje smo i šta smo
h
Volim te Bosno,ooooo :D
problem ovog naroda je taj sto nikada ali nikada neme objektivnosti, ili te dize u nebese ili te spusti na zemlju, treba biti realan i reci da je se reprezentacija plasirala na svijetsko prvenstvo: 1. zato sto smo za razliku od svih predhodnih godina imali najlaksu grupu, bez izrazitog favorita 2. zato sto su igraci sareli mentalno 3. zaboravlja se koliko smo samo srece imali i u grckoj i u slovackoj gdje su nas vile pronosale i trenutak inspiracije hajrovica:) jedan kiks koji se hvala bogu nije desio mogao nas je skupo kostati i tu sada ja dolazim do susica,, taj covjek ili ne zeli ili je glup ili nesmije da promjeni neke stvari u repki jer nikada nista nije uradio da popravi svari koje skripe, pogotovo u odbrani i vezi, da mijenja sistem, da promjesa igrace, kad se igraju prijateljske utakmice da se probaju novi igraci
kolko godic papetovih visti da stavite na dan malo je, vaik ga stavte kako je samo ljep
Ma kakav Kolasinac vazno je da je Avdija pozvan. Mesi ce za njega biti mala maca :D
Ma ja, Kolašinac ne može u prvih 11, ali zato Vršajević može. Jedan talenat svjetskog kalibra, a drugi krampa, koja bi igrala samo u malim repkama, tipa luxemburga. Safete UBLEHO dokle više ?!?
uh kolko selektora na klixu ima