Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nočas sam usnio jedan san: '' da su stolice na Grbavici ovako čiste, da ne gazimo po njima, ne lomimo ih,...''.
Normalno da se ne gledaju samo rezultati kod trenerskog posla, oni u ugovorima imaju hiljadu klauzula sto se tice trofeja, igre, odnosa medju igracima, forsiranje ili ne forsiranje igraca iz mladjih kategorija, ako su iz uprave vidjeli da ne ide u tom smjeru, normalno otkaz..
Šta sad, treba da žalimo milionere? Svi mi imamo nesiguran posao, samo što ovi imaju po šest nula na ugovoru, pa kad dobiju otkaz ne moraju brinuti šta dalje. Ovaj je, konkretno, nedavno izgubio u nekakvom kupu od Atletica, a možda je pisalo u ugovoru da mora osvojiti taj kup. I otkaz - leti k'o čep.
Glup sport.
Valverde se napokon moze vratiti klubovima kojima je i dorastao, BIlbao, Malaga ili Villareal...
Za novac koji dobiju trebalo bi ih nekada i dobro istući.
Sve dok raja placa cak i preko 1000evra ulaznicu da gleda 90minuta utakmicu i kupuju dresove koji samo zbog imena i broj na ledjima 5 puta više kostaju bice ovake bolesne plate da jedan covjek za nedelju dana moze više zaradit nego neki Lijekar za cijelu godinu a lijekari imaju još solidne plate za razliku prosijeka
Husref?