Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suker nije za spomeni. Prvo Nas Mile 1 milion € trpa u dusek 1 mjesecno. U dusek jer ima nekih "sitnih"problema sa SAD,,,od koje je dobio zabranu i zatvaranje racuna u svim bankama. Je*o koliki mu je dusek,
to je bas malo para za nekog ko je bio jedan od jacih igraca evrope u to vrijeme...... toliko para ima Mirsad Hibic.
Nije to malo para. Ili se ne kuzis u nogomet ili si klinac. Place igraca su u 90-ima bile puno puno manje nego danas. Suker i mijat, tad najbolji napadaci esp lige, zajedno su kostali oko 10-ak mil maraka kad su dosli u real 96. Predsjednik kluba ih je platio vlastitom lovom.
Tesko da Hibic ima 15 miliona. Tada fudbaleri nisu zaradjivali kao sada. On je mozda zaradjivo tada milion po sezoni. 8 sezona u spaniji ca. 8 miliona.
Vela havle, i šta ćemo sad?
Nikad nitko u hrvatskoj nije bio i nikad nece biti voljen kao suker 90-ih. Aosolutno cudesan igrac, nije znao zabit normalan gol, sve remek djela. Drago mi je da mu dobro ide.
90-tih je bio voljen, dok je negdje 2010. stekao takvu mržnju prema sebi a sve zbog svog bahatog i odvratnog ponašanja. Koliko su ga svi voljeli upravo toliko ga sad mrze
Nece steci srecu od tog novca.Musaliman ne bi dao 2 rekata sabahskog sunneta u dzematu dzamije za svo bigatstvo ovog svijeta.
Uglavnom je bio najpoznatiji ko zlatna kopačka, a onda kao mufljuz HNS, kruna na biografiju ustaška fotka sa mezara Hitler/Pavelic
Šuker odlican igrač, ali loš kao covjek. Škrtica koja uvijek gleda sve kroz novac. Navodno, ni piće neće da plati, uvijek gleda da se ogrebe.
Glup je on da se bavi bilo kojim biznisom. Jedino, mozda, kamatarenjem.
Konaković poziva na jedinstvo Bošnjaka zato jer su mu tako naredili sa zapada. Vidjeli da se otvoreno proruski Srbi opet okupljaju i da Ukrajina pada, pa daj Elmedine okupi bošnjačke prvake da organizuju narod i da opet ginu kao i 90-tih za naše latinske interese, a mi ćemo s leđa čakijom pipkati, potapati EU papke u Jadran, pisati herojske oslobodliačke pjesme i s njima pjevati. Bošnjo moj, OVO NIJE NAŠ RAT! Ovaj put briga nas.
Hajde 55Bageta,jedi g...a
@55Bageta hebo te konakovic ovo je clanak o nekom drugom