Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na prvi pogled bi se reklo da je ova španska liga puna nekih b i c klubova. Ipak, kada se malo bolje pogleda ima tu dosta velikih klubova.Nije engleska liga ništa bolja od ove. Možda samo zbog medijske pompe atraktivnija za pratiti.
​Rijetko koja utakmica Reala ima, a da je nije obilježio sudija
@nedimhodzic haha kad djecurlija uzmu pametovati. Hebala te barca...
​haha balonja jedan , ja kada sam aktivno pratio fudbal ti nisi bio ni rođen. jel se sjećaš gola mijatovića iz ofsajda u finalu? ne sviranog penala unitedu protiv reala nakon igranja rukom karanke kada je real opet osvojio LP? 2 poništena gola rivaldu protiv reala? (jedna od najskandaloznijih utakmica koje sam gledao), gola raula rukom protiv leedsa? penala koji je simulirao protiv valencije? ajde bježi, mogao bi do sutra nabrajati
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
modricu igracino
nogometa...inaace on je najbolji nogometas svijeta 😉
Ne znam šta je sporno? VAR je poništio golove a ne sudija!?
Znaci daš 3 gola priznaju ti 1😄😄😄