Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možda su i najbolji primjer toga ovi mladi dribleri. Onaj Sane iz Cityja ove sezone preskače sve redom, ne vidim nikakav način na koji bi ga Maldini ili Nesta zaustavili, pobjego bi im svaki put... Danas je sve taktika i mozak, suhi talent je samo prednost na početku.
FC Stativa
....Paulinho bas odlicno igra i dobro se uklapa u tu momcad a svi su se smijali Barci kad su ga kupili. Kako ide ona recenica "ko se zadnji smije,.....". Brazilci ce imat bas paklenu momcad u Rusiju.
Stvarno njih gledati kako vezu po terenu je prava poslastica kako za oci tako i za dusu
@DrvenaStolica: Onaj prvi gol Suareza, Messi je mogao da bira čośak a on dodaje Suarezu. VELIKAN.
Barca i City igraju daleko najljepši fudbal u odnosu na sve ostale. Uz to taj fudbal stvara i rezultate.
Ne znam za vas, ali meni je draze bilo gledat fudbal uz Ronaldinja i Ronalda ćelavog, imali su muda za igre ovi danas pugnes pored njih padaju ko domine..
Ma nece tako to ici, svi su oni virtuozi definitivno, ali postali su sminkeri previse igraci, a da se prica o tehnici, brzini ns bi dzabe bili najbolji igraci svijeta.