Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prva liga pracenija nego premier iskreno
Ispunjene tribine, a prikazuje praznu tribinu. 🤣
Tribina je skoro montirana ali još uvijek savez nije dao dozvolu za ulazak navijača na istu. Uskoro će i to biti
Sinoc je bila puna zapadna tribina stadiona Tusanj, te dio sjeverne tribine. Oko 2-3000 gledalaca je jucer pratilo Slobodu sto je daleko vise nego na utakmicama PL BiH (zanemarimo li Sarajevo i Zelju)
Druze lupetas kao maksim po diviziji,sama zapadna tribina na Tusnju prima oko 5.000 gledalaca,da je bila puna,kao sto nije-nego ti se samo cini,i dio sjevera hilo bi 6.000 min,tako da se presaberes malo
Drug rodjen sam i odrastao sam u Tuzli. Fk Slobodu pratim od malih nogu. Ukupan kapacitet stadiona Tusanj je 7000 sjedecih mjesta od cega 3500 se odnosi na zapadnu tribinu, tako da malo se edukuj. Ja bih volio da je 5000 al nije
Olovo baš voli Stupćanicu
Rute te hase hase se
Horde tla na aparatima
Druga liga 🤣🤣🤣
Dobar go Boga mi
joj golcine
Olovo je nevjerovatan gradic. Cesto sam u prolazu, i jednom svratim u čaršiji. pozitivno zabezeknut svime. nije ni čudo za atmosferu, kad je i sve ostalo vakum, pakum (ne gotovim SDA, ali ovom načelniku naklon do poda).
skupa karta zenicanima
Zanimljivija liga od Premijer lige realno, a i nije toliko slaba ako cemo iskreno. Jucer Sloboda i Rudar priredili bolju predstavu od 80% utakmica Premijer lige prosle sezone. Bice tu grcevita borba za prvaka, ali makar cemo imati sta gledati. Sjecam se kad je Sloboda prvi put ispala u Federalnu, negledljiv fudbal na oranicama, coporativno trcanje za loptom, ni tehnike ni pasova ni akcija.
Čini se da je ova liga pračenija,a nije jer na ovim stadionima su manji kapaciteti sjedećih mjesta,nego na stadionima Premijer lige.Izuzetak će biti utakmica Čelik i Sloboda,i obratno jer Bilino Polje i Tušanje će brojati sigurno preko 5.000 gledatelja.Ovo ostalo tu je to oko 2.000.
Pa nisam ja rekao da nema Robijaša,to su izuzetci Robijaši,Fukare.Zenica i Tuzla ce biti najposjecenije,To su dva kluba izuzetak.Mi govorimo o cijeloj ligi,koja ne moze biti praćena kao PL,samo se cini jer su kapaciteti do 3.000 pa to izgleda bućno i suviše puno.
Kakvi Robijasi, pa na domacim utakmica ih bude 100-200 u vrh glave