Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos dva tri iskusnija igraca i Utd je opet u igri za titulu inšallah...
Još Sancho i Grealish na ljeto aBd i konačno da se ima kvalitetan sastav koji moze napraviti nesto. GGMU
Razumijem da je dobar igrac i svaka mu cast. Ali kakav je ovo clanak gdje se uporno govori o tome kako je Manchester Utd pogodio s pojacanjem koji cesto gubi loptu, a nigdje ne pise zasto je pogodio, koje su mu to kvalitete. Nije Manchester Utd dobar valjda zato sto je on los?
@Nenin10 ti druze pojma nemas o fudbalu...
Preporodio je ekipu. Podigli su formu bez Rašforda, Pogbe i Lingarda. Fred i Mata su proigrali, a klinci su zaigrali hrabrije, jurišaju naprijed i daju golove.
Statistika je glupost u ovom slucaju, najlakse je vratit golmanu ili odbrani i hvalit se kako si precizan. Bruno je igrac poteza, u sekundi moze napravi priliku zato je i doveden
Tačno