Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oduševio me Stevanović, čovjek je letio k’o Boing 737 čitavu utakmicu. 👏🏼
Igra srcem svaka mu cast
Momak je za neku od liga 5-ice. Mislim da će se uskoro dobro prodati. Preporodio se.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Stevanovic je uvijek dobre partije pruzao. Izrastao je u savremenog bocnog igraca. Njegovi rezantni centarsutevi su veliko olaksanje u nasoj igri. Mnogo lakse dolazimo u sanse. To je ono sto je falilo kod Visce , nije imao onaj zadnji pas .
Ma jest, ali čim se vrati i natru Pjanić sve će sporo, naširoko, unazad i Stevanović će ostati zagušen među klocevima...
Slazem se potpuno. Svaki centarsut je bio odmjeren, rezonski, opasan.
Zasto Duric nije dobio poziv da igra,jer svaki put ostavlja srce na terenu.I on je bio najbolji strijelac na turniru Kirini kup gdje je BIH osvojila taj kup.
Takav je uvijek bio
Šeha nas vadi često !
Nisam navijac ni jednog kluba ,cisto da se zna da nisam pristrasan ali Seha je dobar golman.Odlicno igra nogom sto je veliki bonus.Ne znam kako ne predje u neki jaci klub.Isto mi nije jasno za Stevanovica.
Mašina i u defanzivi i u ofanzivi.Nismo odavno imali igrača koji se više zalaže u utakmicama.
Zeljo ga je vratio u zivot. Klixe, sto ga ne metnuste sinoc u anketu? U prvu anketu? A Sarica niste zaboravili metnuti..?
Ubija momak znaci dvije utakmice je zvijer,svaka cast
da mi je znati koji šošoni su sa Kokošinjca i Nalića glasali.. likovi fulili zicere
I jeste ubjedljivo najbolji.
Ono sto Grbavica da reprezentaciji i jeste za anala.
Jbt zar zaista ima likova ovoliko kojima je sinoć Kolašinac dobro igrao? Ljudi de poogledajte snimak utakmice? Halo ba, u veznom redu igrao? Veznjaka da igra čovjek koji ne diže glavu kad loptu ima,da igra čovjek koji ne zna baratat loptom objema nogama, koji ima problem sa kontrolom lopte? Nemojte molim VAS !!!
kolasinac je bio jedan od lošijih, samo vraća loptu nazad
Stevanovic zasluzuje transfer u Bundesligu najmanje. Onakve igrace svaki trener na svijetu voli.
Igra za Servet Klub što jedino u Svicarskoj poznat . Zato je junger ging na terenu da igra za Barselonu ciao bi se kao Pjanic
Stevanovic u odlicnoj igrackoj formi, preporodjen, igra za 10. Bravo momak za igru zalaganje, lucidnost. Zelja za golom se vidjela i u njegovoj pozitivnoj nervozi. Svaka cast, respect.
Kako me Kolasinac iznervirao vidi se onaj pravi bek bez mozga, sto na snagu igra. Suta lik 2 puta kroz 4 igraca hoce da da go, a nebi to diglo onu glavusinu da pogleda doda🤣🤣
Jekosava - hvala bogu da NEKO iskreno kaze o igri Kolasinca? Jbt pa ne zivi se od stare slave? Čovjeka su vrtili kao malo dijete? Loptu NAPRIJED nije poslao!
Za novembarske kljucne tekme po mom skromnom misljenju treba samo Pjanica umjesto Nalica u pocetnih 11 i to je to. Samo ta jedna izmjena. Ostalo ne dirati. Iako je tu i Sanicanin, Krunic. Petev ce to najbolje skockat.
fbUser1629124679 - Nemoj bgt reć da Kolasinac treba igrat na onoj poziciji? Nerealan si ? Ostalo se mogu i složiti...
HAHA... glupa anketa u kojoj je klix zaradio 15000 kliksova...