Komentari (259)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ne bude da smo slucajno vladari glavnog grada, Volim te Zeljo
Hordasi kako da podnesemo gubitak? Seksom... odo sad da se poseksam ko lud
Sta ima navijac i vladar preko tastature
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Hvala "našem" BH Telecomu što nam ukide stream 10 minuta prije kraja "idemo prvi uzimamo najviše"..
@mehooinzinjer Da nema "lijepog BHT" nebi se ni sunce grijalo,ni vazduh se ne bi disao...da ga nema....hahahah A BHRT Meho ti je već odavo allarahmetile.....oni se jedino mogu da prenose još derbije začelja u Premier ligi poput Rudar-Drina ili slično!
Volim te Željo!! 1 9 2 1
Al nijedan zeljovac da kaze : "Bodove pisi ,igru brisi " . Stvarno ste sreckovici , a mi tragicari ,kao po obicaju . Al nema veze , u roku sedam dana cemo se opet zamjeniti na tabeli. Zrinjski ce vas poderati ,bas kao i Sloboda. Ne zanosite se da ste jaki , nijednu utakmicu niste dobili zasluzeno.
Kako je moguce nezasluzeno imati u 11 uzastopnih ligaskih utakmica 10 pobjeda i 1 remi. Stoji da nam igra ne valja, tj nije dopadljiva, ali daje nekakav rezultat. Ja licno ne volim ovakav fudbal, ali rezultati su tu i moze pricati ko sta hoce.
Garant Švabo namjestio tekmu . . .hahahahahahahahahahahahaha . . . Plačite pikice, plačite
cita li ova naša uprava komentare, znaju li oni da ispisuju najcrnju historiju kluba? idite mufljuzi sto dalje od kluba, sa vjecnom zivotnom posvetom da ste prvi u fks po najlosijim rezultatima u historiji kluba! bojkot svega dok se ne povucete...
@Hrastovi II Kako bi prije godinu dvije dominacija
Koliko je bilo prekrsaja na utakmici? 60? Glupa bakljada, beskonacno valjanje igraca... Nažalost daleko od ikakvog kvaliteta.
Pozdrav Torpedista 071 . . . Suck it bitch, suck it !
Propade jos jedan drzavni projekt .. nazalost hahahahahha
Zao mi Hurte ipak je on nas izdanak
Vala, neka!! Dosta mi je nerjesenih rezultata na Kosevu
Ja te volim, volim Željoooooooooo!
Valja sad Utrpanom na raport :)
grohotom se smijem ahahahaahahah
BOSMAL BOY NA APARATIMAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! PREDAJ SE DINO IZGUBIO SI BOJJJJJ PUŠIŠ NAM KU*AC ŽELJO ŠAMPION!
Zeljo je sampion.zivjela europska grbavica..Naprijed plavi..
@gonzo79 Kako si ti nepismen kralju...
@gonzo79 Mjenjaj dilera degenčino !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)