Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a mali je tek poceo...
A koliki je samo pritisak izvršen na Sušića da ga pozove, a on ga je pozvao samo da bi ublažio kritike zbog pozivanja bratića... Sve u svemu najveći naš uspjeh na ovom mundijalu je odlazak Sušića sa mjesta selektora. Hvala Sušiću i Spahiću za sve, a sad adio!
@too much snova Mali je debitovo za A tim kod Sušića sa 18, ako ćemo korektno pričati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
'ta će Iniesta
'ta će... duplu kafu i kiselu... ;)
KAD GA VIDIM DA GINE NA TERENU I DAJE KRV SVOJU ZA BOSNU MOJU, MA MALTENE MI SE HEBE KAKO IGRA!
jest bolji ali u hrkljusu ....iniesta ima vise naskiva nego besic godina....de ba spustite se na livadu
naskiva ***= naslova
Statistika - tacan zbir netacnih podatka...
Bravooo i sve cestitke lafe moj !
Statistika kaze da je Avdija bolji od Ronalda. :)
Daj ba,kakvo je to poredjenje....svaka cast Besicu,ali Iniesta je Iniesta,pa nemojte valjat budalastine
od Ibre su bolji svi www.nebitno.net
Mume je naš najbolji igrač u Brazilu!!!
Besic u Bayern
Svi igrači iz "slabijih liga" nemaju petlje il muda ako već moram reci da se kreću naprijed...to nam je problematika sa Besicem, hajdukovcima i dr. Al bit ce nešto od toga...Besicem je za sad najčvršći...
pa Besicu i nije posao da ide prema naprijed previse, ali ide kad moze, odnosno kad neko ostane iza da zatvori njegovu poziciju, jer ako izgube loptu to znaci igrac manje u odbrani pa ga mozes primiti lako, a pogledaj utakmicu s iranom pa ces vidjeti kod 2. gola ko je presing napravio na onog igraca sto je pogrijesio,
Historijat utakmica BiH -Iran ...cini mi se pet pobjeda Irana, jedan remi i sinoc prva pobjeda za BiH. Momci su najbolja selekcija ikad...može bolje, samo HRABRO...naprijed!!!
Nema nikakve potrebe za poređenjem i dizanjem u nebesa. Bešić je jednostavno odličan igrač, prava je radilica i ostavlja srce na terenu, te kao takav je osnažio našu prezentaciju. Sušiću i stručnom štabu veliko HVALA na pozivu koji su mu uputili.
Kakav Iniesta,uporedite ga s najboljim veznim igracima svijeta,Rakiticem u Modricem:)
Jbt niko ovdje ne razumije zahebancuju:D
Muhamed je velika nada naseg nogometa, ali treba jos puno kilometara pretrcati dok ne dodje do velikog kluba. Nadam se da ce izabrati ispravan put. Puno trci, jako je dobar u defanzivnom dijelu, ali je pokazao i neke nedostatke na kojima mora raditi. Nije u stanju dugo drzati loptu u svom posjedu, relativno lako gubi loptu i pas prema naprijed mu nije snajbolji (fali snage i preciznosti). U svakom slucaju velika nada naseg fudbala.
Cijela nacija treba da se izvine Avdiji Vršajeviću jer je momak pretrpio velike uvrede i poniženja bez razloga. On je pošten i vrijedan igrač koji se borio u svakoj utakmici i prava je radilica na terenu i zasluzio je da i u buduće nosi dres BiH ko god da bude selektor jer nam treba takav igrač
Nemate pravo da poredite Iniestu i Mumeta. Svaki igrač pojedinačno ima svoje vrijeme i mjesto kada će se moći pokazati. Ne treba nikada nikoga porediti, nije bez razloga Bog stvorio nas ljude a svi smo različiti u svakom segmentu. Iniesta je majstor svoje vrste i ne igra uopšte poziciju kao Mume. Iniesta je ofanzivac, a Bešić je na sredini za destrukciju igre i napada suprotne ekipe. Pozdrav levati!