Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukrao im zrinjski stadion i 30 godina stoji kao ruglo, oni se presele i naprave 10x ljepsi stadion, svaka cast. Mostar je Velez, poz iz Zenice.
@gooUser1588101942 Zrinja je penicillin za vas islamizirane srbe.
MasAllah ☝ Selam bratama iz Sarajeva 👏
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sretno Rođeni!
@gooUser1588101942 sta ces pod bijelim, pa ovo 10 put bolji stadion
@gooUser1585211692,e ovako,Zrinjski nastao 1905,zna se,zašto je ukinut,e baša zato da bi komunisti kroz njega vrbovali sebi kadar i vama dali na važnosti da ugušite ideju antijugoslavenstva u hercegovini(ne antifašizma nego antijugoslavenstva),i u dobra doba su uspjeli,znači velež je politički proizvod i onda i sada,..Zrinjski je nastao kao zrela institucija,..a ugašen jer je Hrvatski,..ne mogu ti više objašnjavati ,ne daju puno pisati,ali pametnom dosta,..
Pozdrav za sve u Bosni i Hercegovini sa Novog Beograda sećam se Velež kakav je klub bio..Semir Tuce i ostali..ništa nije isto ni Zvezda..al sećam se bio je pravi merak gledati takve utakmice a ne sada u Srbiji isto sem Zvezde,Partizana,Vojvodine..nemam pojma ko je u toj ligi,isto i kod vas u Bih..hteli nehteli,posle ovog čuda,korone,ko zna,moraće se u sportu te lige udruživati da bi opstali...ko zna...
Što Šemsudin Hasić uzme da radi sigurno će biti perfektno urađeno. Svaka čas za tog čovjeka.
Zrinski je pravi primjer fasistiskog kluba od naziva do navijaca
Bravo rodjeni, respekt i pozdrav od pitara... 💪❤
BUDI MI SILAN I DOBRO MI STOJ! VFC MOSTAR
Izronit ce stari za one sto ga vole...
Naprijed ,naprijed Veleže ti u nove pobjede !!
Pogrešno se kačite za objekat, poput stadiona, Velež je puno više od stadiona ili Mostara
100 % ! Zato Velez ima 2000 navijaca u Mostaru i cjeloj drzavi. Cak i 2 ligu igrao :) Sellamcic. Ne zivi se od stare slave.
Naravno da su Rodjeni spremni. Veliki klubovi su uvijek spremni - po tradiciji. Kultura postojanja.
Za koju godinu aBd da repka igra na Areni Rođeni!
Sto da ne.. Malo mu fali
MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA 🔴
samo jako Federalci
Mostar u srcu Velež do groba HZ-RA
Bravo za rođene i Mostar .