Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prekinuti mec, dodijeliti gostima 3 boda, suspendovati stadion do kraja takmicarske sezone i papreno kazniti klubove. Ali ovo je BiH....
Ponuditi im praljkovaču
Najbolie da su kaznili Sarajevo, Zelju i Velez! Ove trebaju Horde, Manijaci i Rodjeni da kaznjavaju, a ne fasisti iz NSBiH
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
bolesnici iz tzv UZP herceg bosne
Sarajevo protiv Leotara 2013g hladno zbog ljiljana prekinuta tekma, i gostima 3 boda. Zelju kazne odma zbog Dudakovica, a ovi orgijaju hladno vazda. I nista. Veleza eno hebu, odma hitne sjednice, sad nista... Da se ja pitam, prvi put kad se desi odma 50k lupit, pa bujrum, 3x tako, letis iz lige pasa, pa se kofrci da te vidim.
Bošnjaci su pobijedili Hrvate u tatu, zato su ovako nervozni po Klixu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vicane , Gicane , hoćeš li ovo sankcionisati ??????
Savez napolje !
Zato sppmeni vicu delegat odmah prekida
Mislim da bi trebalo Zrinjskom uzimati bodove na terenu naravno ako je to ikako moguće
gooUser1584725098 -Zašto tkzv Armije BiH?Ni RS nije TKZV,već je sastavni dio ove zemlje?Ali slažem se, ako ne može i ne treba da bude zastava sem državnih, onda ne trebaju ni ljiljani (bez obzira što sam pod tom zastavom bio u ratu)? E sad, baš ratne zločince veličati i pjevati pjesme koje ne pripadaju sportskim terenima je do svijesti ipak!
POZIVAM SVE BOSANCE I HERCEGOVCE NA BOJKOT ROBE IZ SRBIJE I HRVATSKE !!! - Sačuvajte ponos i kaznite ove agresore. Vjerujte to je trenutno najviše što možete učiniti...
Zbog cega bojkot ??? Pa nisu gradjani Hrvatske i Srbije krivi što dio Bosanaca i Hecegovaca hoce na silu da bude hrvat ili srbin, iako to nije !!!
I dok su se utakmice prekidale dok se zastave Republike Bosne i Hercegovine i njene Armije ne uklone s tribina .............. Mozda sam pogresno procitao , al sve mi se cini da je sve ovo u 5 deka . Nevaljamo , pa to ti je .
Ma odlično, Srbi u transu.
GUZIO VAM ON MAJKU ŠUPCI !!! A TA VOJSKA JE DOBIJALA PO GUZICI UVIJEK!!! SAMO STE JAKI BILI NA DJECI I ŽENE I STARCE!!! A GDJE KOD SU VAŠ PATRIOTE SAČEKALE PUŠILI STE FORU I JEDNI I DRUGI !!!
A šta kažu rudaru na ovo
Obako i servi slave sratka isti su oni isto misle
KOJA JE TO NECIVILIZOVANA BAGRA!!! OLOŠ!!! OD SAMOGA FRHA DO OVIH KEROVA NA STADIONIMA ŠTO OVO RADE!!! LJUDSKA BIJEDA!!! DNO DNA !!!
Ako smeta zastava Vojske Republike Srpske kako stoko ocekujete da mi ostali idemo ja utakmice gdje bosanski huligani osticu zastavu takozvane armije bih?
prekinut utakmicu i klubove izbacit u nizi rang
Mokri čvor nisu provjerili, a to je prvo trebalo