Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa valjda izvan sezone se ove stvari rade 24 sata da se po pocetka sezone vrate u normalno stanje. Nasa posla
Neki kriminal je u pitanju 100%. To Pilav i Demedzic znaju ali patriotski sute. Drzava i narod na zadnjem mjestu.
Najretardniraniji savez ali na zemaljskoj kugli!!!! Kakav retahrd moras biti da pokrenes u isto vrijeme radove na 4 stadiona a da ih izvodi jedna firma koja nema taj kapacitet...hahahahaha ibretim se kako mozes biti ovako ghlup...hahahahaha
Najjači su mi ovi izgovori što nešto nije urađeno na vrijeme.. Nema šanse da ce biti gotovo do 3.septembra. Živi bili pa vidjeli!
po noći radite,reflektore upalis i cao
Opstrukcija Vice. Prvo genocid a pa onda ako sta ostane.
Meščini, radna akcija! Ultimatum, nema terena u Vrapčićima, nema izbora!
krenite im pucati penale novcane,
Problem je kao i UVIJEK ugovor, tj njegov sadrzaj. Kada je ugovorom sve bitno jasno definisano, pa samim tim i rokovi i penali itd... NIKAKVA opravdanja tipa vrucina, drugi projekti, manjak novca ne piju vode. Na izvodjacu je ili da se snadje ili ugasi - zavrsi na sudu. Dosta vise pravdanja - njanjanja. Neozbiljno je, sa obje strane, ili vise njih.
Vidi mehanizacije,kao da je 1962... A o kapacitetu da ne pricam,vise se angazuje radnika na septickoj...
Spržo na aparatima.
Bice to dobro..Samo nisam znao da smo toliko glupi da grci moraju to radit
vjerovatno ima u ugovoru klauzula da za svaki dan kasnjenja velez i ostali moraju platiti penale izvodjacu radova.
Jedan moj prijatelj, pokojni, Bog da mu dusi prosti, otisao je prije 30 godina u Juznu Afriku, kao veliki strucnjak za IT sisteme, da malo , jelte, modernizuje tu pivaru, najvecu na juznoj polulopti. Veli mi, trebalo je afrikancima 6 mjeseci da skontaju da mi veze nemamo s bilo sistemima. No, jelte, finih se para uzelo za to pola godine.
Što ste zašehatili toliki posao ako ste nesposobni, nedorasli i željni para ??
Nece do iduce sezone
Klix ce to srediti imaju ininovac zato