Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Debilčine. Došli u drugu državu i ubili čovjeka jer navija za drugi klub. Nek trunu u zatvoru sad
Nigdje ne piše da ga je neki Hrvat ubio, tačnije nigdje nije objavljeno ko i šta. BBB su 'bratska' grupa sa Panathinaikosovim navijačima, s kojima su i bili ovdje u sukobu zajedno protiv AEK-ovih, a Grci sve živo koriste, ne bi me čudilo da je neki Grk ovo uradio. Nagađam samo, ne branim Hrvate, ali Boysi su zajebani i ne koriste noževe, bar do sada nisu.
Tvoji boysi su bežali u Grčkoj. Sjeti se ostavili me dečki. Baš ste zaj...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Oni kontali da su u Bosni, u Širokom... Ubiješ momka i ne odgovaraš.... Kolko godina od ubistva Vedrana, niko ništa..... Muk..
Dinamo treba da zabrani dozivotno ovakvim huliganima da dolaze na utakmice. Sa tim zavrsiti.
Ovo da se desi u Bosni, sumnjam da bi nasi ista uradili, a kamoli povecali kazne. Mi smo previse altruisticni i kao 'haj necemo siriti etnicku mrznju, ma svi smo krivi'. Svi drugi narodi postupaju kako ce Grci, ponekad iz cista mira proizvedu da je neko koga mrze nesto uradio a ustvari nije, samo mi necemo da nagazimo, samo mi pricamo o nekakvom bratstvu i jedinstvu, integraciji i gradjanskoj drzavi.
Inače dajem podršku zabrane okupljanja navijačkih skupina jer je obično paravan za đilkoše koji sprovode nerede i kriminalne radnje , dođi gledaj tekmu povedi djecu uživaj u sportu i druženju i kući kao gospodin na spavanje.
Zločesti plavi dečki! 😂
Taman kad izadju iz tamnice 2053 godine,Dinamo ce igrati finale Lige Sampiona,a oni ce se zvati Bad Blu Grandfather
Otisli su s namjerom da prave sranje, svakom treba bar godina hladenja u mrdelji.
Biće im predivno u grčkom zatvoru.
Bogami nece se lijepo provest u zatvoru, bice tu svega
Pametan zakon...svoj se tim tako ne bodri..5 god zarvora 👌
Izgleda da će dečkima bol u pozadini biti najmanji problem šta ih tek čeka.
Oni vec godinama unazad prosipaju fasizam i ustastvo na onom ruznom stadionu, UEFA nikako drasticno da ih kazni vec im uporno gleda kroz prste, ovo se ocekivalo od krvnika koji kroz istoriju prate sve sto je zlo i naopako. Mozes da ih kaznis i izbacis na 20 god iz evrope ali njihova ideologija umreti nece, pa evo izgubili su drugi svetski rat ali njihova ustaska i nacisticka ideologija dole cveta kao da je 1941.
Lijepe snove u Grčkom zatvoru
Treba ga doživotno osuditi i svaku budalu koja je to učinila
Samo po zakonu. Sve spodobe pod krinkom navijača koji ugrožavaju druge na robiju.Oni koji na utakmici pale baklje i bacaju predmete po džepu. Ovi što su ubili čovjeka na doživotnu robiju. Nek se kaju u ćeliji. Fuj gamadi.
Nakon ubistva 19-godišnjeg navijača Alkisa Kampanosa prošle godine Grčka je i povećala kazne za huligane. Za njegovo ubistvo sedmoricu su osudili na doživotni zatvor, a još petorica su dobila kazne veće od 19 godina zbog učestvovanja u ubistvu. Tako se to radi sa kriminalcima, svaka cast.