Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po tumačenju novinara, 33% odigranih utakmica bi bilo dovoljno, jer termin prvi dio sezone(11 utakmica) ne pije vode. U pravilnicima se uvijek govori o procentu odigranih utakmica. Dali je on 30, 33, 50, 60 ili 66%,ne želim da diskutujem, posao novinara je da proćita i da ga objavi.
Sve utakmice registrovati 3-0 uključujući i one koje su odigrane. To je jedino pravedno. I ažurirati tabelu.
Aydin mislio love guzovače
Pa ovo je zalosno zaista...
Boli me briga za Celik, ali svakog normalnog mora boliti kako pravila ne vrijede jednako i za svakoga.
Bruka i sramota u kvakvoj mi zemlji živimo. Borca izbace iz lige zbog duga, Čelik izgubi tekmu za zelenim stolom zbog duga, a Željo odigra cijelo prvenstvo i kazne ga ne izlaskom u Evropu. Ima li tu logike
Jeste, Željo kod UEFA-e nije imao licensu za njihova takmičenja. BHT Premier Liga tu manja od makovog zrna.
Dugi niz godina lošeg poslovanja, nerada, nesposobnih ljudi koji su izvlačili pare i napravili dugove veće od 7 miliona maraka. Grad vam pomaže iako ste dobili novog vlasnika. Daje vam besplatno da koristite stadion i kad god zagusti grad vam daje da riješite neke dugove. Investitor vam nema 100k da plati dugove. Savez nam je užasan, ali kriviti za sve savez i Sarajevo je jedan od razloga zašto ste tu gdje jeste. Gasili su se i mnogo veći od vas, pa ne vidim zašto ne bi i vi.
ma nema ovo ova naša država je raspad sistema,žali Bože samo dobrih momaka koji su izginuli samo to,a o dezerterima i o SDA je već dostad sve rečeno.