Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iza sebe nema skandala,normalan covjek
Tvoj rahmetli otac Uzeir , da izvines
@VelikiMahnitu važi
"Hrvat se oglasio".... Koji li je samo pacenik napisao ovaj clanak, kao da je pisao neki islamista sa ovog portala. Srna se izasnjava kao Hrvat, majka mu je Hrvatica, odgojio se sa Hrvatima, kapiten je reprezentacije i nema nista sa kvazi BiH - iako mu je otac porijeklom iz BiH. Nisam Hrvat, ali ste pacenici da vam nema ravnih u svijetu. Ne samo vi islamisti sa portala, nego izgleda i ovi kvazi novinari.
pa sta je ako nije hrvat
Jedan od rijetkih hrvata koje cijenim i postujem
ovo je normalan hrvat za razliku od onoga ustase bolesnika simunica
@katonix ne samo da je Hrvat nego i voljeni kapiten i dusa od covjeka
segmedina srna isto uzima nedozvoljena sredstva
Hrvat iz Čajniča
Sigurno je koristio kremu za usne kao ona norvezanka.
a yebo te ba pravdanje, imas pare, ako su te pritisli povuci se i uzivaj...da mi je ova pamet a mlade godone uzeo bih sta god treba, sve je bolje od robovanja kapitalisti gdje si samo obicno sredstvo na ivici egzistencije...
uefa kaze da opce nije bio testiran 😐,tko tu koga laze