Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postavite TRAKTOR to vam je bolje!!
@Mehmed1 pogledajte Youtube Trpinjska cesta 1991 i pokusajte prebrojat unistene tenkove a meni nikako nije jasno da bosnjaci u godinu dana nisu uspjeli nabavit osnovno naouruzanje a kamoli minobacace . Snimka je iz ljeta 91 ???
Srbi su sramota ljudske civilizacije. U Srbiji je ministar Neso Slino, koji je propo na tri fakulteta, pa postao doktor nauka u prodavnici Megatrend, u kojoj je predavala cajka Natasa Bekvalac. Albanci su za njih gospoda.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Valja nama i ostalom normalnom svijetu dijeliti kontinent sa ovim neandertalcima.
Dokaz da četničko ludilo ne da nije prestalo nego da i dalje ima punu, bezrezervnu podršku u političkim, obrazovnim i svim drugim institucijama Srbije!
Gdje je taj mural? Trebalo bi ga popisati..
Zamislite da navijači Bayerna ispred stadiona postave Jagdtiger iz WWII...nezamislivo
Ovo nije tenk...ovo je trotinet ili ti romobil
Hrvati u Vukovaru nisu imali tenkove od kog ste ga zapljenili?
https://www.24sata.hr/sport/odgovor-na-tenk-iz-beograda-parkirali-traktor-na-maksimiru-645860
'Ovim tenkom kojim se diče zvezdaši razvaljivali smo JNA' https://www.24sata.hr/news/ovim-tenkom-kojim-se-dice-zvezdasi-razvaljivali-smo-jna-645841 Objasnio im covjek sve 😎😎🇭🇷
Eno postavili traktor na maksimiru
Jeli ima neko da objasni kakvu simboliku ima taj tenk? Jeftini senzacionalizam i provokacija.
Na zvanicnoj strani Uefa stoji: "Tenk ispred stadiona Zvezde nije nikakav problem sve dok ne zapuca".to stoji u saopatenju.
cobani
Nije bitno, maketa tenka ili tenk, kakve veze ima tenk sa FK CZV?
Da li je ovo provokacija za Dragana Č?
a non stop hrvatska je ustaska zemlja a ovo nije provokacija.
To nije genocid to je maketa genocida