Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ok ali zasto notifikacija?
Sve ok, ali znaš valjda isključiti notifikacije? Meni ne stižu.
trecina drzave su srbi, logicno da bude notifikacija
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Plasirali smo se, dobro je.....Al realno......nemamo pojma
Bravo srbijanac 😂Sta je u tvom mozgu da ides po stranim forumima da pljujes po svojoj zemlji. Obozavamo takve.
Eto, prvi puta u svojoj historiji i Srbija izborila EP, nadam se da će BiH to napravit kroz dodatne kvalifikacije i da ce to biti pravi delirij balkanaca u Njemackoj… Hrvatska, Slovenija, Srbija i BiH,
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije tačno. Ovo je prvi put. Tad se zvala Jugoslavija, bez obzira na to što je tu još bila samo Crna Gora..
Zato će večeras naša reprezentacija da fasuje barem 5:2,jebaše Dodik,Vico,Milošević,Misimović reprezentaciju na čelu sa vladajućom trojkom
I bolje 2:2 nego da su dobili 1:0 tute Bugare pacda Pixi sere i vazdiže se u nebesa..daj bože da se otera taj govnsr SNS ov sa klupe..ostavljali smo mi iza sebe u kvalifikacijama i slali u baraž Špance,Francuze,Portugalce,Hrvate a na prvenstvu 🖕bolje ovako👌
Vreća za napucavanje!
Srbija u istoriji nije izgubila 5/0
Bio i Čeferin.Jutros sa Vučkom otvorio novi stadion u Zaječaru za 8000 ljudi.Sličan ovom u Leskovcu. Kaže ,sve je po UEFA standardima,4 kategorija.Čestito čovek jer nije verovao.
Istorijska epska pobjeda Srbije nad Bugarskom rezultatom 2:2 i to niko nije uspio sem ostale 24 reprezentacije. Djeca na sradionu su odusevila vicuci Ua Bugari i slicno, zamjenili dostojno svoje roditelje. Ne znamo da li je predsjednik rs izdrzao da ne vrijedja Bugare da su nikakvi srbi ili vec rusi.
Svaka cast zasluzili ste a ne ko nasi futavci sve hoce samo nece potrcat
U sportu Srbiji zelim sve najgore, sto da lazem. Znaci samo poraze da nizete....nasi Bosanci navijaju za vas i govore da su Srbi. Jao Zemljo otvori se i pojedi me. Osim zgodnih odbojkasica zelim vam samo poraze i kuci sto prije. One su eto zgodne pa mogu proci. Nikad za vas u zivotu necu navijat. Ni u cemu. Zdravo dovidjenja.
Zapitaj se zanima li nekoga prije nego ostavis komentar
Nisam Taliban, nego Bosnjak tj musliman. Sta me briga dal nekog zanima moj koment. Ovo je bosanski portal i idite na svoje portale i slavite. Ovdje niste pozeljni. Ovo je jedna jedina Bosna i Hercegovina, jos od Kulina Bana od 11.vijeka.
Čestitke na EP.Ali brate tanko je to.
Drago mi je da je Srbija na EP i žao što BiH nije ali realno nemaju pojma ni jedni ni drugi. Srbija ima veći fond kvalitetnijih igrača od BiH u ovom trenutku i to je to to ali općenito to je loše. Loš fudbal, negledljiv, spor i igra bez zalaganja.
Dobar stadion.
Koliko baraza moramo igrati da bi se negdje plasirali u pm..
Nek su se plasirali. Sta me briga. Ja volim samo Bosnu i Hercegovinu pa nek smo najgori na svijetu. A vi crknite sto je mrzite. Jedna si jedina Bosno i Hercegovinu. Voljet cu te zauvijek !!!!!
Srbija trenutno samo malo više uigranija od nas, Bogami komšije loše i vaši igraju...
Bit ce i oni i Mađari kanta za napucavanje kao i uvijek Francuska-Srbija 7:1 Engleska-Srbija 5:0 Belgija-Srbija 4:0 Hrvatska-Madarska 4:1 Njemacka-Madarska 3:1 Spanjolska-Madarska 5:0