Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IDEMO BRAZIL!!!! 🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷
@AlbanciSP a ti pusis Srbima kozojebac
@fdx tebi je 23 i uglavi a boga mi i u guzici pogledaj pasos pa javi jesam li u pravu .
Ako Brazil pobijedi, to će biti najveća izdaja srpskog naroda. Brazilci će u tom slučaju potvrditi da su potpuno zaboravili na svoje korijene!
Djikani nebojte se
🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷😂😂😂😂😂😂😂 BRASIIIIIILLLLLLLL
IDEMO MOMCI !!!! 🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷 🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸 Jedite sami sebi muda 🤣🤣🤣
@Srbija-Srbija-Srbija 🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷😂😂😂😂😂😂😂 BRASIIIIIILLLLLLLL
Albanija prošle kvalifikacije izbacila Srbiju za zelenim stolom i svršavanjem po faci dronom sa zastavom Velike Albanije u sred Marakane, a sad ih preko svojih sunarodnjaka drugi put ištrcala Svjetskog prvenstva. Bravo, Srbi.
Nacionalisti iz bosne opet pjene ahahahha koji debili vazniji mu poraz srbije od bilo cega ,idi zenu istuci smiri se popij kitomicin i gledaj tursku seriju jbg bit ce bolje za osam godina obecanje je obecanje . Dobit cete posao pa necete imat vremena da se zamarate srbima i hrvatima. Papci
Jedini koji pjeni si ti, uživaćemo u novom porazu srbije i ne znam koji qraz radiš ovdje na klixu ako smo mi nebitni i ne zanimamo te....možes samo da nam ga obalish
Idemo komsije suuuuu
Bit ce kasno Marko na Kosovo stize!
Ne može marko na Kosovo mora prvo lijepo zamoliti
Ako budu setali po terenu bice ,,senzacija sa peticom po guzici"... Ako budu dali sve od sebe mogu presvuci Brazil.Ni Brazil nije nista specijalno !!!
nadaju se senzaciji...lol :)))) Cak i da budu bolji, fifa NIKAD nece dozvoliti da Brazil ispadne, cak i da Srbija vodi 5:0 Neymar ce da isfolira bar 10 prekrsaja za jedanesterac sto ce sudije uvaziti (a inace neymar je najveci folirant u svijetu fudbala, glumi da je nad njim napravljen prekrsaj cak i kad nema nijedan igrac blize od 5 metara
Nema tu sanse za senzaciju. Sad se mafijasima iz srpskog saveza vraca sto su smjenili Muslina.
Mada njima to sto Srbija nece proci u drugi krug nista ne znaci. Oni su ostvarili svoj cilj i prodace igrace koje su poveli na svjetsko prvenstvo.
Komentari (čast izuzecima) još jednom pokazuju u kakvoj CRNOJ RUPI svi živimo. Bože sačuvaj!
Zašto? Očekivao si pozitivne komentare za srbiju? nama je isti qraz i brazil i srbija ali makar nas brazlici nisu ubijali i ne žele nam zlo
Sretno komšije. A svima koji mješaju sport i politiku sjetim se uže i šire familije.
@AlbanciSP Pa i vi, zar ne ? Ili mislite da ste bolji od njih. Ako je neko budala, ne trebam se i ja spuštati na njihov nivo niti im davati pažnju. Razmisli malo.
djeco, sad ce vama ciko ispricati jedan mastan vic
Najbolja dva fudbalera Srbije su Bugarin Aleksandar Kolarov i Albanac Adem Ljajić-Ljajći.