Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je danas srbima... jedan od gorih dana u historiji od nastanka srba tj. od velikog praska.
@vitezovi_reda_zmaja Kakvi srbi? Primili su bosnjani islam, neće valjda vjerovati u isusa boga i majku boga mariju. Aj ti fino glumi viteza u svom svinjarcu, drveni mač i klempu u glavu udaraj. Vlašče malo viteško, vidjeli mača niste nekoliko stoljeća, kmetovi glupi opančarski.
@vitezovi_reda_zmaja Očekivati odgovor od vlaškog papagaja, ili te vuče matica Bosna, ili si mali iskompleksirani vlah. Ne postoji drugi razlog. Budi srbin na kuriru.rs, blicu. Sirotinjo iskompleksirana bosanska.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
a gdje vam je nastasic ?
Narode, jedini izbor je profesor Hadzikadic. Nemojmo tjerati omladinu iz Bosne trbuhom za hljebom birajuci stranacke poltrone. Hadzikadic2018
👍⚜⚜🎯 Sretno gospodine predsjednice Hadzikadicu !!!!! ne sumnjam ni jedan procent u vasu pobjedu!! Moj me instikt nikad ne vara!!
Opet podvala bošnjačkih političara iz Sarajeva....
jao cuj na kosovu su pala farska ostrva. pa tito dragi, farski otoci, nego sta ces nego pobjedit', haha...
Hajd bgt pa turska vam je pobijedila sta fali ako srbija nije svakako ste njihovi ha ya vama je najbolje imate dvije drzave boli vas k ako je jedna losa druga nije
Sto rece ovaj bosnjo ispod mene, za Srbe je danasnji dan ipak znatno losiji od jucesnjeg. Al yebga, nije Grand Slam svaki dan
A jeste se primili, slavi kao da je pobeda. :D
Kosovo uzima hahahaha
Mancini o Svjetskom prvenstvu (izjava 4 juli 2018): "Prema onome što sam vidio, samo je Brazil bolji od Italije" Pa vi sad sami prosudite, nisu se sastavili s loptom protiv Portugala.
i sta rekose šiptari šipša njon Farskim ..
Na Kosovu ce živjeti samo Srbi ili planeta zemlja neće postojati!!! Mamicu vam
@Gavrilo89 hmmm srbi sa kosova se sve vise i vise sele u srbiju. Izgleda da ipak nece planeta postojati :)
@Gavrilo89 Srbi će ako Bog da živjeti pod zemljom da bude plodna da razvijemo poljoprivredu trebaće mnogo đubra...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo Kosovo :)))) YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE HAAAAAAAA
Srbi stvarno ne morate dolaziti ovdje na naš portal i pisati svoje bljuvotine koje proizvodi vaš sakati ozračeni mozak . Dragi ste svim komšijama toliko da bi vas ogradili bodljikavom žicom, a da ste zanimljivi, niste. Bitni još manje. Barem na tome poradite, pa da se nasmijem nekad.
@Istovaranje5 ne znam ja ko je u Bosni ogradjen na ne bas prevelikom komadu teritorije
@KrajisnikPrgavi pa ja ne znam ko je bosanski pravoslavac tzv srbin sa posebnim potrebama u manjem entitetu koji im je dodjeljen. Ne znam jesi li krajisnik prgavi ili samo prgavi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa dobro,momci se bore.trebali smo da pobedimo.nrshvatljivo da veteran kolarov pravi onakav penal.drugi gol igrac na prvoj statotivi,imesto da stoji uz nju(gde mu je i mesto)pomera se udesno i pokloni gol rumunima.rukavini treba traziti alternativu i iz srpske lige.mozda treba zvati fejsu i bastu.fejsa igra odlicno u benfici.krstajic uigrava ekipu,ima veliki izbor igraca u rotaciji a ocigledno da je odbrana problem.milenkovic je falio veceras.on je igrac za top 5 klubova u evropi.
liga nacija intersenatno takmicenje.nema da menjaju po 6 igraca i mozes preko nje da se plasiras na ep.steta sto srbija ne pobedi.36 smo na uefa listi.rumunija 28.napredovacemo sigurno sad kad izadje nova lista.cilj je biti oko 25,26 mesta,da bi bili u drugom sesiru na zrebu za ep.sad igramo sa cg.ima da se naprzimo da ih odvalimo a to ce biti mislim dovoljno za to 25,26 mesto.treba krstajicu dati sansu.ako nista,on tek uigrava ekipu i cini mi se da se ovi momci bore celim srcem za otadzbinu
Djokovic US Open Champion Ibrahimovic cestitao Noletu na srpskom jeziku. Bosnje jos uvek na aparatima
Ma Nole je legenda. Njega je sigurno stid što se vlaška genocidna masa poistovjećuje s njim. Zašto bi meni smetao Nole zbog vas sakatih ljudi. Nole je šampion, a vi ste ništa.
@JebachIzDijaspore017 pa ne bih se bas slozio.fedex,nadal i novak godisnje dobijaju od sponzora ogromne pare.federer pred wimbldon dobio od unikla 30 miliona.novak od lacoste dobija 13 miliona godisnje i to pre osvajanja ova dva zadnja gs.nadal ista prica.a dodaj svakom desetine miliona od proizvodjaca reketa,satova itd.fondove na gs povecavaju,zato sto su sve vise gledaniji i donose vise para.tenis je posle fudbala,kosarke,(nfl a mozda i nhl,mbl u usa)najpraceniji i najgledaniji sport
PRIKAŽI ODGOVORE (3)