Ćiro Blažević za B92
0
"Srbija može biti prvak svijeta"
Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LOZI CIRO LOZI KAO I NAS PA NAS NIGDJE NE ODVEDE, JEB,ACEMO PORTUGAL TRI KOMADA CEMO IMA DATI:)))) SRECA PA TI NISI SELEKTOR SRBIJE SAMO BI IH LOZIO BEZE VEZE I NAROD NARAVNO I NE BI VIDJELI AFRIKU. NEKA BA USPJEH JE VELIKI STO SE UOPSTE OTISLI KAO 1 NA SP. SVAKA IM CAST I SAD STA BOG DRAGI DA TREBA SE BORITI, I IMATI SRECE. A NE KO TI LEVATU STARI IDEMO BICEMO PRVACI LJUDI BA NAJACI SMO, STA JE TO BA TO NE PRISTAJE JEDNOM VELIKOM TRENERU,
Pa ovo kaze vas selektor, dojucersnji vas ponos , a sad bi ga na krst razapeli, a iz Cirinih usta u bozije usi, imamo ekipu za visoke domete.
Vidi Hercegovci kako se bratuju sa Srbima
hajde brate i ti Ciro da kazes jednu pametnu.....
stari smeker Ciro,svuda gdje se nadje izaziva paznju svojim komentarima.
Eh, Ciro, Ciro! Hoces li se ikad umoriti od tih silnih gluposti koje prosipas za medije.
majmune jedan imal jos kojoj zemlji da se uvlacis u dupe
CIRO KAO I UVJEK-SERE KVAKE
mozda bi ti trebo biti njihov trener SERONJO...........
Od jadnika nikad nikad covjeka kao od jarca mlijeka. Ovaj jadnik sa slike nekaze sta on moze. srbi popisali vas Turci.
Bošnjaci, kasno palite. Mržnja prema Dodiku vam je zamaglila vidike. Ćiro,koji se dobrovoljno nudio da \"preleži\" grip sa njofrom, prevede vas žedne preko vode. Evo neka vam commi kao Hrvat iskreno kaže, da ne bude Srbi zakuhavaju.
E moji Bosanci, a kada se vama uvlačio u guzicu i pričao kako nikad nije vidio bolje reprezentaciju i bolje navijače od vaših, onda ste ga u nebo dizali.
Al ovaj ciro moze da palmudi to nije normalno.
peder zauvijek peder
Ciro, budaletina stara, svoje glupave fazone moze prosipati samo ovima koji nikad nece otici na SP ili na EP ! :) Mi imamo Antaru koji je strucnjak za razliku od ovog sarlatana!