Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako treba donijecemo i puske na stadion.a Ronaldo nece igrati protiv bosne.
Nebrine me ama bas nimalo sad Portugal . Mene brine samo hocemo li uspjeti ako Bog da osvojiti prvo ili drugo mjesto na prvenstvu u J. Africi.
je to sto mladi Srbi u RS kupuju dresove Ronalda a ne njihovog Srbina, Misimovica. To nam dosta govori o patoloskoj shizofreniji kojoj je izlozeno mlado pucanstvo u RS. :( No lijepo je znati da ce vecina SRbije biti uz BiH ;)
Džeko je dobro rekao,na terenu će se voditi\"rat\",bit će svega,ulog je veliki,naši momci neće utrčati na teren pognutih glava,dapače,mislim da će se boriti do zadnjih trenutaka.Bit će teško ali nadam se najboljem,imam osijećaj da će nas naš Džeko obradovati sa nekoliko zabijenih golova Portugalu. Doista imamo ekipu kakvu u istoriji BH nogometa nismo imali i uz malo sreće i Božiju pomoć idemo u JAR.Sretno.
Hrvatska Reprezentacija otputovala u Medjugorje ne bi li im se ukazao BARAZ -- BEZ LJUTNJE -----MENI PRAVO SMIJESNO----
ljudi znate li onu pjesmu BARAZ BARAZ MI NIKAD NECEMO PROCI!!! super bi bilo da prodjemo portugal i da odemo na SP digo bi kredit da odem u juznu afriku aliii... budimo realni .. da jedna BiH izbaci jednog portugal i da ronaldo ne bude na SP pa to je nemoguce hehehe... sudije ce nas ebati 100% jos smo i onako optereceni zutim kartonima sve ce uraditi da u zenici nebudemo imali jako birtne igrace koi sad imaju zuti karton... ali jurisss dzeko i vedo ce zabiti gol 100% naprijed Bosno!!!!!
ako bosna prođe proci cu iz fizike ! rekla mi nastavnica
ne razumijem o čemu ovi neprijatelji Bosne pišu i zašto se javljaju na ovaj gradski portal,pa ako vaše repke za koje zdušno navijate nisu ostvarile plasman pa čak ni u baraž šta vam mi koji k.... smetamo,znam da ste ljubomorni i znam da je svaki go u mreži našeg protivnika vama nož u srce ali to je vaš problem,pustite nas normalne i neopterečene da uživamo u ljepotama koje če nam na našem stadionu u našoj državi priuštiti CR7, Džeko i ostali a vi na tunire u malom nogometu i igrajte kupove Lištica 2009 i Laktaši 2009 za zlatni čvarak.POZDRAV
Ljubomora je zajebana stvar HAJMO BOSNO, BOSNO, BOSNO, HAJMO HERCEGOVINO
POTPISUJEM - VRLO REALNA PROGNOZA. SANSE SU 50-50 A SRECA ODLUCUJE. @GRUDE - POSELAMI MAMU
Pa oni Albaniju nisu mogli dobiti, a albancerosi nemaju ni Dzeke ni Misketa ...
mali poturica spreman za rat, a pobjego u njemacku.
Svim kopleksašima iz BIH koji mrze svoju zemlju poručujem-DUGO ŽIVJELI DUGO BOLOVALI
sada ce da se u RS i Herceg-Bosni da se slavi kad Portugal razbije ove mosnje evo cujem da se kupuje zastave i dresovi od portugala hahhaha
PIČKICE MUSLIMANSKE