Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@hercegovno, hgercegovanka: ...ali sve vas je manje.....
...pa zar vi ne navijate za Tursku?!!!!!
Hercegovka ti si ko Fata u vicevima
mi nismo za sport muslimani mi smo za kukanje i za viceve
Razlika izmedju mene i nekoga ko je dobio francusko,njemacko...drzavljastvo je ta sto sam ja dobila hrvatsko rodjenjem a ovi tijekom zivot,osim ako tamo nisu rodjeni.A sto tice viza to bi onda protumacila kao HRHB neovisna...pa AJDE NEK SAMO TURKEY POBJEDI.IPAK SMO MI I TURCI \'\'\'\'\'\'\'\'\'\'BRACA\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'
stvarno previse ljubomornih ustasa i cetnika punih kompleksa daju komentare na stranici. trebalo bi bit kao na nekim stranicama gdje moderator mora dat dozvolu da komentar bude postavljen
bosanac je izmisljena nacija i ne postoji to vi tjela priznati ili ne tako je
Ma Hercegovka ide ko ti brani samo kazem mi smo svi Turci i ne treba nam Bosanski pasos.Pa vidis Hercogovka jos malo ce ti trebti viza da predes preko mosta u Mostaru.
znači da te ipak nešto veže za BiH a što se tiče državljanstva mnogi bosanci su dobili strana državljanstva ali opet su Bosanci jer nemože se tek tako postati Njemac,Francuz,Amerikanac ili u ovom slučaju Hrvat(Hrvatica).
Bosanac samo da znas da mi imamo sve sto imaju hrvati iz hrvatske,pocevsi od drzavljanstva, pa na dalje.Da hocu mogu se i sutra preselit u hrvatsku,ali iz svoje HERCEGOVINE nikamo.
Ma ja sam za Tursku ljudi su bolji od nas a i mi smo Turci pa tako da mi nije ni zao ako izgubimo
ne razumijem ove što se deklarišu ko fol kao \"hrvati\" jer i oni sami znaju da nikada neče biti hrvati uvijek če biti bosanci uostalom država rođenja im je BiH a i nemaju nekih privilegija u Hrvatskoj.
AJMO TURKEY.\'\'\'\'\'\'\'\'Braco\'\'\'\'\'\'\'\' Turci cijela Hercegovina je uz vas.
Molio bih one koji BiH ne osjecaju svojom da ne daju komentare i ne sikiraju se kad ih vec BiH ne zanima kao takva!!! Momci zelim vam sve naj sutra i vjerujem u iznenadenje,Turcima nedostaju dobri igraci,sto bi mogli iskoristiti iako ne treba ocekivati previse,treba biti realan,a to znaci 1:2!!!!!!!!!!!!!!
Ja mislim da imamo sanse protiv Turske jer dosta dobrih turskih igraca nece igrati za reprezentaciju..