Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda ih pokrene ovo. Ovaj klub ne zaslužuje da se blamira..
Još od vremena Erika Kantone moj omiljeni inostrani fudbalski klub. You
Htio sam da stavim "you'll never walk alone" i ispadnem duhovit ali nije mi se dalo :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Imal iko da banuje ovog majmuna sa ovim definicijama ?!
Murinho napolje
Želiš da nađeš devojku za jednu noć? Posjete na = > > www.Hotmiss.top
Spas u zadnji cas, izvuko se foler u sudiskom.....al ovaj put:)
Odijelo ne cini covjeka. Sto znaci: Komentar da odijelo nije mjerilo necijeg drustvenog ugleda, odgovara lat. Vestisnon facit virum.
Spala knjiga na dva slova. Sto znaci: P je ilustracija raspada nekog posla ili drustva: u pocetku, kada su svi biliodusevljeni zajednickim radom Sto znaci: bilo je mnogo ucesnika, ali vremenom su otpali iz te akcije ili zbog toga stosebe nisu n vidjeli neke nepravilnosti koje im se ne svidjaju a nisu u poziciji da se boresa nepravdom.
Sve stvari su teske prije nego sto postanu lake. Sto znaci: P istice da je sve tesko dok se ne upozna sustina.
Na vasaru djevojku i na rosi livadu nikad ne kupuj. Sto znaci: Maksima da se ne treba kupovati ono sto jeuljepsano, madj. vásár Sto znaci: sajam, pazarni dan.
Kakav/kaki gazda Sto znaci: takva /taka rakija. Sto znaci: Onaj kome je stalo do sopstvenog ugleda sve ce cinitikvalitetnije.
Jeb(a)o lud zbunjenog. Sto znaci: Opis situacije u kojoj se Ne zna se ni ko pije ni ko placa.
Malo je prave mjere i tvrde vjere. Sto znaci: Komentar starih osoba na danasnje stanje.
Vodu, vatru i zenu ne moze covjek nadvladati. Sto znaci: P oznacava zenu kao veliku silu, a u podtekstu kao inevolju.
Ako neces ti, hoce druge tri. Sto znaci: Savjet djevojkama pred udaju da se ne dvoume u izboru momka.
Pleti kotac k(a)o i otac. Sto znaci: Savjet da mladji treba da se uci od starijeg. Odgovra lat. A bove majore discitarare minor.
Martin u Zagreb, Martin iz Zagreba. Sto znaci: Ako neko ode da uradi posao i to mu ne uspije, misli se nauzaludno izgubljeno vrijeme, Kenjac u Rim...