Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako to da je dao do znanja da želi igrati za Švicu,kad je isti slučaj i sa Izetom Hajrovićem,a on će uskoro da igra za BiH,to što je igrao prijateljsku za njih,ništa ne mora značit,nek ga kontaktiraju iz Saveza,da ne bude da pravila važe samo za neke igrače...
On je igrao i kvalifikacionu utakmicu,tako da ga nemaju sta kontaktirati. Nema pravo nastupa za nas.
Iako je mnogo puta isticao kako želi igrati za bh. reprezentaciju, ipak nije odbio poziv Ottmara Hitzfelda, selektora Švicarske, za prijateljsku utakmicu protiv Grčke.. Jel Klix lud,il ti il ja?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
On je kurton.
on ce doci u Sanski Most preko ljeta, platit ce raji par pica i bit ce najbolji covjek na svijetu. Takvi smo ti mi.
ti i ovih 15 ste kurtoni, potroseni. :) nemoj mi reci da se ne bi mjenjao sa njim? zivis i radis u spaniji. love i ckepi ko salate.putujes gdje i kako hoces i najbitnije ne moras da slusas nase glupe vijesti i komentare na iste.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E moj Susicu....
Zvao bi njega Pape ne samo na veceru, nego i da igra. Al' nema ni jednog Eura koristi od njega. Vec je prodan.
Da si bio malo pametiniji mogao si igrati za nas , ionako nemamo napadaca normalnog osim vede i dzeke.
Valjda je bosnjak. Bosanac je svako ko zivi u Bih.
Valjda je bosnjak. Bosanac je svako ko zivi u Bih.
Ko je ovaj lik, sta se diglo toliko oko njega? Pa da to je onaj sto je prvo igrao za Svicarsku sto mu je Džeko ocitao lekciju i sada se vratio kao neki patriota.. Treba da odbacimo govna prodana, prvo izda i kada vidi da smo bolji ide ka nama. Cista sponzorusa *** mu materina!
prošlo ljeto maznuli mu audi r8 u sani :(
Covjek koji je najmmanje Bosanac nego sada koristi tu frazu kada smo po pitanju fudbala vise cijenjeni od Svicarske.
"Iako je mnogo puta isticao kako želi igrati za bh. reprezentaciju, ipak nije odbio poziv Ottmara Hitzfelda" ko prvi djevojci, njegova djevojka.
djaba ti sve te bosanske osobine, kad ti srce ne kuca za ovu zemlju! sto se mene tice ti si covjek bez identiteta ;)
Igrao kvalifikacioni protiv Kipra, dao pobjednički gol. Dakle nije Bosanac niti se može tako osjećati. On je kurton prodani izdajnički!
Sretno.