Loše vijesti za Del Bosquea
0
Španci dolaze desetkovani u Zenicu
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
edys- ma dobro, jest sprdacina zesca ovaj klip na youtube, a sta mislis ako dodjemo u situaciju pa oni nama puste ovaj isti klip od 3:07 do 3:10 min, a uz to cro slucajno dodje do baraza i prodje na SP? e onda bi bas bilo njesra zesce :) ps. znas kako...mozda se i nesjecas kad je bivsa juga igrala protiv bugara i u zadnjim sekundama dade gol i ode na SP...bilo je \"jeli to moguce\" lopta nije kocka :)
auu jesam se zezno sto sam uzeo puno karti
amidza nemoj da sumnjas u kvalitet Andore :)))) naravno da ce odigrati nerjeseno sa ukrainom :P http://www.youtube.com/watch?v=zKGQKk9bFzQ&feature=player_embedded Cak se i Hitler naljutio na repku CRO :)
jel stvarno moguce da i cro uleti u baraz? imali smisla i pomisliti da ce andora protiv ukraine mozda igrati nerjeseno? jest malo smijesno ali dali neko moze u kratkim crtama elaborirati te sanse! sala na stranu... ps. ma ima vamo neka djecica(ozbiljno) placu sto nece cro na SP pa me zato zainteresovalo
Ova nam je utakmica itekako vazna. Pod jedan, da sebi damo dodatnu dozu samopouzdanja a pod dva da ih oderemo i na taj nacin koliko toliko ulijemo strah i respekt u protivnika u barazu (svako ga ima, ali sto vise to bolje).
Ljudi ne treba nas uljuljti euforija.Kao prvo Ćiro treba prvo napraviti spisak igrača koji imaju žute kartone i odmorit ih protiv Španije,jer ako dobiju drugi e onda ga hebi nema ih u baražu.Kažem da je bolje ako treba i izgubiti od Španije a da u baražu budemo u najačem mogućem sastavu. Da čestitam Srbiji i Sloveniji na pobjedama.
RS sta te dovelo na Sa-X ? Bosna treba izaci sa najjacom postavom protiv Spanije. Da ih poderemo i osvetimo onih 7 minuta u Spaniji, pa nek onda dovode koju hoce reprezentaciju. Jos kad bi natrpali 3, 4 gola u njihovu mrezu sav bi svijet o nama pricao.
ma deremo ih sa bar 2-0
NAPRIJED ZMAJEVI....VJERUJEM DA MOZEMO ICI DALJE..A AKO I NE ODEMO BITNO JE DA MOMCI GORE NA TERENU... POLAHKO ALI SIGURNO ULAZIMO U VRH SVJETSKOG FUDBALA.. SLIJEDECE KVALIFIKACIJE ZE EURO ..SIGURNO SMO U TRECEM SESIRU..I IDEMO NA EURO @RS cijenim sto si realan i normalan....
Ma mozemo mi i franzuce dobit
@RS-ne moze ti biti svejedno...ili ti je drago ili krivo a posto vidim da si normalan, mislim da ti je drago...OK navijaj ti za srbiju ili za Andoru sasvim svejedno al priznaj da gajis simpatije prema domovini u kojoj si rodjen...
@UUhh PA SAMO SPORTSKI ANALIZIRAM KAO STO SPORTSKI I SA ZADOVOLJSTVOM MOGU RECI DA JE HRVATIMA JUZNA AFRIKA IPAK OSTALA PREDALEKO :)))) A BIH AKO SE PLASIRA, NEMAM NISTA PROTIV... HRVATE NE VOLIM, JER IH BILIC PRED UTAKMICE LOZI TOMPSONOVIM URLIKANJEM TAKO DA MI JE DRAGO DA SU ISPALI PA NEK SE SADA OKUPLJAJU NA MAKSIMIRU I SLUSAJU KONCERTA TOMPSONA ZA VRIJEME PRVENSTVA U JUZNOJ AFRICI ! :DDDDDDD CISTO DA OSTANU U KONDICIJI :)))
Sviju osim Francuza (nabijem ih na cunu usput), bas zbog Platinija, sinoc sam pratio malo FR - Farska Ostrva, pa skonta da oni maltene svaki puta upadnu u neku ljevu grupu, gdje su uvijek ta Farska Ostrva, i pokoji drugi Goli Otok
@R(U)S malo si se prepo, jel?)) priznaj ba, da malo navijaš za svoju domovinu)) vidi se da si jako zainteresovan, koga če dobiti BIH)))
EVO BIRAJTE PROTIVNIKA ZA BARAZ: 1. FRANCUSKA 2. RUSIJA 3. UKRAJINA 4. PORTUGAL 5. SLOVACKA (POSTO MISLIM DA SLOVENCI IDU KAO PRVI ) 6. GRCKA 7. IRSKA JA MISLIM DA BI IMALI DOBRE SANSE AKO DOBIJETE NPR: IRSKU, SLOVACKU, GRCKU TU I TAMO... A OD OVE 4 GLAVNE: RUSIJA, UKRAJINA, FRANCUSKA, PORTUGAL ... TU TESKO KOGA ... MOZDA PORTUGAL NA IZNENADJENJE NA NEKI TRIK DA DOBIJETE... RUSE MOZDA UHVATITE U NEKOJ MELANHOLIJI FRANCUZE ZBOG GLUPOG SELEKTORA UKRAJINCE, AKO DODJU PIJANI...(KAO I RUSI :)