Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao budala jos mu vjeruju. Ili ce dobit vecinugovor ili otic u bolji klub.
Čovjek spreman da sljedece godine ide Juve trenirati jer Allegri ode u Arsenal.
a Džeko za njim da osvoji i taj Scudeto....
Svaka čast ljudino,biće nafake.
Meni se sviđa kako ovaj čovjek razmišlja. A očigledno zna i sa igračima. Sevap bi bio dati mu lovu za pojačanja odbrane.
Ovaj covjek je umjetnik. Sa onakvim losim timom na timskom i individulnom nivou, prije svega sa odbranom koje nema, biti drugi u ligi - umjetnost. Definitivno zasluzuje jaci tim i bolje igrace.
To je pravi trener i primjer odgovorne osobe koja i kada, ruku na srce, nije 100% odgovorna, preuzima odgovornost na sebe, jer po pravilu i nosi odgovornost. Pored toga, skida pritisak sa igraca..
kad se čojk rodi sit
Spalletti pravi dingospo. Nece nista sto nije zaradio pa makar mu se i pruzila prilika.
ili priprema teren za preuzimanje Juventusa?
Cemu lazi i obmane. Budi pošten i reci da imas formalni dogovor sa Juventusom....