Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje su ovi navijaci barselone sto unaprijed slave titulu!”?
ono barcelona uzima titulu, da nije danas umro odma bi odgovarao onaj smjeh od covjeka i po
Treneru skupi jos Holanđana .....
Alaves kad bi uzeo titulu ... 😂
Sve za kladionice
Volio bih da ne osvoje titulu iako navijam za barselonu samo zbog onog žutog idiota i njegovog odnosa prema pjanicu. Ubacuje neke moribe, pedrije, Roberto itd a njemu ni minute ne daje. E da hoćeš izgubit titulu i posao
Ee da hoce Sevilja osvojiti
Koeman sve vrijeme igra na foru "davanja sanse mladim igracima" kako bi kupio upravu i navijace, a i imao alibi za neuspjeh. 90% pobjeda kreira Messi, moze mu staviti bilo koga da igra sa njim. Protiv Villareala su dobili na srecu, sa igracem vise su ih ljudi ubili.
Atletiko do kraj igra sa Elčeom, Barsom, Real Sosiedadom, Osasunom, Valjadolidom.Po meni najlakši raspored.Dosta će zavisiti od utakmice At. Madrid-Barsa. Prvak će biti ili At. Madrid ili Barsa. Real teško može do titule, a u Ligi Prvaka nikada nije prošao u finale, kada je odigrao 1-1 u prvoj polufinalnoj utakmici.
@gooUser1584537703 nadam se da si ovo napisao po trenutnoj formi a ne matematički jer ako je ovo drugo u pitanju onda se rokni ciglom u vugla
Ja mislim da ce Sevilja osvojit, kod njih sve zeleno pobjedjuju sve redom.
Barsin raspored do kraja Valensija , At. Madrid, Levante, Celta i Eibar. Sem Atletika, koji također igra promjenljivo, ove ostale ekipe su u jako lošoj formi. Real igra sa Osasunom, Seviljom, Granadom, At Bilbao i Viljarealom.Sve ekipe u dobroj formi, sem Osasune.
messi je blessi
meni su zanimljive ove glave sto ios misle da ie ovo normalan fudbal...
kako su fino kladze obrnule pare...neka volim neg ista
Svi znamo u kakvim dugovima je Barcelona i koliko ima izdataka finansijskih prema igračima. Ovaj poraz nije za čudit se. Nikad više nije upravljano ishodom utakmica kao ove sezone.
Ne zna se ko je gori od ovih što se bore za titulu!
Inace Pjanic nije ni na zagrijavanju...
Da hoće Barcelona sve da gubi, samo da onaj žuti ode više tamo odakle je došao. Ništa napravio nije. Za dobijene utakmice može zahvaliti momentima genijalnosti Messija, De Jonga ili Jordija Albe...
Kud ne odigrah na Granadu...