Komentari (616)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav je ovaj Civic panj. Sve sto napravismo sjeba lik u dva napada. Druga Kantonalna, Igman plafon.
civicu klocu
Bilino postalo skroz nesretno
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
Hljeb i Civica!
Ko vise zove ovog Civica
Ovo su najvise zasluzili nasi navijaci, vodimo 1-0, momci na terenu grizu bore se, ovi skandiraju SAVEZ NAPOLJE. Bravo majstori, ko da nemamo neku dobru pjesmu za motivaciju igraca.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Meni najbolji Konoplja!
Kakav je ovaj Civic igrac covjece, udje covjek dvije asistencije napravi, a da njima napravi ne nama, plafon 2. Bajramska liga.
Definitivno trebaju momci biti ponosni. Igrali su srcem to se trazi od nji. Ukrajina je skoro izbacila Talijane. Na golu golman Real-a a rezerva golman Benfike dovoljno govori. Ovakvim pristupom mozemo se nesto nadati od ove omladine nove sto dolazi. Glavu gore ljudi.
Joj, pa nismo valjda ope izgubili??! :-D Ko je gledo, sam kriv.
Nekad se zivcirao🥱
Slava Ukrajini!
Došli navijači da motivišu sa "Savez Napolje" uzvicima.??
Nastranu to što neznaju,ali uvijek im ponestane snage...nikad više onih ZMAJEVA iz vremena Rahimića,Spahića,Ibiševića...kad su bljuvali vatru svih 90min.
zao mi samo Dzeke vidicemo hoce li jos ostat igrat svakako je Legenda.Bolji smo bili od Ukrajine.Ali Savez Menadjeri i Mafija nisu zasluzili da idemo na Evropsko.Civic Kovacevic i Kompanija to su najveci preveranti kiks igraci vise puta nas vec sjebali pa u Zrinjskom ima boljih odrambenih igraca.To je taj Lobby Mafija koji se konstantno zovu i guraju ti igraci.Zato mi je i na jednu stranu drago da neidemo.2014 je bio dobar Savez s Osimom dobra Klima ocistilo se bilo toga a sad opet Mafija
Da nemaju potencijal nebi im covjek nista rekao.
Nismo mi ni za sta, uvijek nama nesto fali, uvijek mi neke zrtve nesto, nikad do kraja ni u cemu.
To je taj nas mentalitet koji nas koci i sprijecava u svemu i kojeg smo se davno trebali rijesiti
ima boljih odrambebih igraca u Zrinjskom nego Civic i Kovacevic.Katastrofa Kiks Igraci.Ovo nije prvi put da su nas sjebali.To je ta Mafija iz Saveza i Menadjeri.Na kraju krajeva mi je drago da neidemo na Evropsko samo zbog ove Mafije u Savezu koja nije zasluzila to.Kvalifikacije su najgore ikad bile a grupa se trebala proci.Bili smo bolji od Ukrajine ali kao sto sam naveo prije ovaj Mafija Savez to nije zasluzio.
Zmajevi mogu i proći samo na sreću! Sve golove su Ukrajinci dali!
Nista novo! Fudbal je jednostavna igra . 22 osobe ganjaju loptu 90 minuta, a na kraju BiH uvijek izgubi!
Nisu valjda izgubili?pa vodili su do pred kraj!