Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako to inače biva, uvijek se izbor suzi ma jednog kandidata,hahaha.
Po uzoru na SDA smanjuju izbor na jednog kandidata...mislim bit ce tijesno 😁
@Aksiom Može li kako mali od Ivice
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa kakav je to izbor ako je jedan kandidat?..To ko Bokir kao jedini kandidat za predsjednika SDA...
Suzo moja suzana
Suzit = pustiti suzu. Odavno smo je pustili za repkom
Elvedin Begić, Vico Zeljković, Irfan Durić, Ivan Beus i Sofrenić .... pa je li vas iamlo stid , grobari saveza i nogometa u Bosni i Hercegovini.
Neka me netko prosvijetli..."strucna komisija ce se sastati do 4.1. jos jednom i reci ce JeEDNO ime i sa tim imenom se ide pred IO"...PRVO "strucna komisija" su 2(dva) clana (misimovic-spahic) jedan je u Minkenu sa porodicom.drugi je u Djubrovniku mozda ali mozda negdje u BiH(banovici).....kada oni daju ime to opet nije GARANCIJA da ce biti izabran...dali ce dobiti dovoljan broj ruku, da li ce biti KONSITUTIVNIH ruku???
Hahahaha..pa ne mozes suziti ozbir na jednog kandidata???? Moraju bit najmanje dva.
Ako ne izaberete Barbareza,crno nam se piše.F/N savezu prijete gašenje,koje želi 2/3 članova daveza.Na scenu stupaju BH fanatikosi i ostali građani koji vole reprezentaciju.Biće tuturiša.
pa ako je jedan kandidat, onda nije izbor!
Prije 8 godina su vam Fanatikosi otjerali staru pljackasku bagru i doveli Ivicu Osima i otisli smo na svjetsko 2014, a danas te iste Fanatkose pljujete gdje stignete dok vam najcrnja bagra bukvalno pretvara Savez u Mafiju. Hebite se fukaro nista bolje niste ni zasluzili.
Ima li iko ideju ko je Boro Primorac?
ko je ovaj,,
Daj Sofrenoviću glavušu i litar bijelog vina. Ponesi i nama.
Vjerovatno ce biti izabran pored trenera i 1. i 2. pratioc i mr. Simpatikus
Kao da se bira miss, ovo je dno dna
Kad je jedan kaži nam tko je, yebbo ti on koticu ...
Ja neznam ko je gluplji, ovaj što je izjavio ili ovaj što je napisao.
Je li vama jasno da vise nemate podrsku navijaca? SAVEZ NAPOLJE !!!
Evo ode Spaha, rat savezu ljudi!!!!